20211112_104500 ki

Akkor és Most – Újjászületett emlék

november 22, 2021 6:22 de. | Közzétette | Hozzászólás

Felesleges is tagadnom, imádom a babacipőket. Annyira édesek, különlegesek, és mindig eszembe juttatják az első lépéseket.

Öt évvel ezelőtt készítettem ezt a képet a gyerekszobába az első három kedvenc lábbelimről. Akkoriban még elég minimális tudásom volt azzal kapcsolatban, hogyan is tudnék több érzelmet, több életet vinni egy-egy ilyen jellegű dekortárgyba. Nem tagadom, nem ez volt életem fő műve, viszont így is évekig díszítette Molli szobáját.
2 3
Mikor tavaly májusban költöznünk kellett, az új otthonunkba már nem került fel ez a kép, bekerült az alkotósarkomba, a falnak támasztva várta az újjászületését. Mikor megérkezett hozzám „Lujzi”, tudtam, eljött az idő.

Az új családtag, Lujzi
20210729_080015

A Silhouette ismét hatalmasat alkotott, az elmúlt fél évben volt szerencsém kitapasztalni, mi mindenre alkalmas egy otthoni 3D nyomtató – erről egy külön bejegyzésben bővebben is mesélni fogok 😊

A havi kihívás egyik fő pontja a „mumusok” megjelenítése, így a háttérre került az én „kedvenc” mumusomból, a stencilezésből.

11 12
Szerettem volna valami dominánsabb – viszont nem kirívó betűket készíteni, ebben volt most Lujzi nagy segítségemre. Egy gyors tervezés (tényleg gyors) után   jöhetett a nyomtatás.

 

4561108

Teljesen elemeire bontottam vissza a képet és egy teljesen újat készítettem, ami egy kicsit bohókás, kicsit meseszerű lett, amire ha ránézek azt érzem, mennyi kaland vár még a cipellők tulajdonosára 😊

7

Gyere. alkoss Te is a kihívásunkra! Még van idő! Szeretettel várunk!

A Silhouette Alta 3D nyomtatót megtalálod a ScrapBolt webáruházban!

blogba-nevkartya-suti

Facebook    |   Instagram    |    Scrapbook    |    Silhouette    |    Sizzix    |    Hírlevél

Ha érdekel a scrapbook vagy nem tudod, hogy kezdj hozzá, esetleg megmutatnád alkotásaid,
nézz be a Scrapkuckóba, ahol öröm az alkotás! Vár szeretettel egy baráti közösség.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.