OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Álmodozó vagyok…

április 30, 2019 8:09 de. | Közzétette | Hozzászólás

Igen álmodozó vagyok, és éppen most egy új sűrű krém állagú mediumról álmodozom, hogy még mit alkothatnék vele, azon kívül amit ma hoztam mutatni Nektek! 🙂

Az oldalról nincs túl sok mondanivalóm, egy saját (véletlenül) elfogadhatóra sikerült fotó, amit szívesen használok fel. Tényleg álmodozó vagyok, ez az egyik oka, hogy nem vezetek autót, mindig valami 100%-an leköti a gondolataimat. Ezért nem unatkozom soha, nem vagyok magányos, és nem érzem magam egyedül.

Amit az oldalon mint technikát ki akartam próbálni az egy új (számomra mindenképp) hőre domborodó krémpaszta. A Nuvo by Stonic studio Expanding pasztája amiről beszélek.  Jó pár színben kapható, én az aranyat próbáltam ki, és nagyon-nagyon tetszik amit tapasztaltam. Stencil alkalmazásával, én egy téglás minta segítségével vittem fel az oldalra, majd hagytam pihenni kb. 10 percig, utána pedig a hőlégfúvó segítségével sikerült 3D-re domborítani, illetve nagyon mutatós felületet létrehozni. Csak ajánlani tudom, nagyon egyedi struktúrák érhetőek el vele. Most ezt mutatom, de többfélét is kipróbálok később. Teljes száradás után festékkel még színeztem itt-ott, így még érdekesebb hatása lett.

Ha megtetszett mindenképp próbáljátok ki, nagyon jó, változatos felületeket lehet létrehozni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Szép alkotós hetet kívánok, nemsokára jövünk a kihívás eredményhirdetésével! 🙂

Ha érdekel a scrapbook, inspirálódnál vagy épp tanácsra, segítségre van szükséged, nézz be a Scrapkuckóba, ahol öröm az alkotás! Várunk szeretettel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.