IMG_20200608_144946 (1)

Ami boldoggá tesz

június 8, 2020 2:54 du. | Közzétette | Hozzászólás

Amikor Hajni kihirdette az ehavi kihívást, elsőre azt gondoltam, na, ebből mi lesz? Sosem készítettem még el régi oldalt újra – legalábbis eddig. Aztán, amíg ezen rágódtam, elővettem a régi albumjaim, és végiglapoztam az oldalakat. Nem kellett hozzá sok idő, hogy megtaláljam, amit kerestem.

Majdnem napra pontosan 2 évvel ezelőtt vettem egy nagy levegőt, elővettem a maradék chipboardjaimat, egy kis Paige Evans papírt és belevágtam. Ebbe:

Ami boldoggá tesz

Akkor egyértelmű volt, hogy a lányomról készítem el az oldalt, a válszatott csipik Róla szóltak, és ő segített nekem összeállítani a “kirakós” nagy részét. Mi lenne – gondoltam magamban – ha most a fiamról készülne egy ilyen kép? .. és a gondolatot tettek követték.. 🙂

Ami boldoggá tesz

Az oldalam alapja egy nagyon rég őrizgetett papír volt, talán még az egyik Pillanatlekváros papírbörzén vásároltam.. A többi viszont Vicky Boutin és sok-sok csipi, a fiamról, aki most lesz 7 éves, iskolába megy az ősszel, makacs, mint az a bizonyos öszvér, de jószívű, bújós, okos és lelkes, fontosak neki a barátai, a biciklizés és a fagyi.

Ami boldoggá tesz

A réteges papírok egyikére, a fotója alá írok neki egy kis emlékeztetőt, egy üzenetet, arra az időre, amikor majd érdekelni fogja, mi történt vele, velünk majdnem-hétéves-korában. Hogy miket is szeretett, mi tette boldoggá.

A kész oldal végül kicsit olyan lett, mint a korábbi, de sok szempontból mégis más.. Íme:

Ami boldoggá tesz

Azt hiszem, rég álltam ilyen nehezen egy kihívásnak. 🙂 De ahogy formálódott a kezeim között a téma, úgy gondolkoztam el rajta, milyen jó is újra, új szemüvegen keresztül nézni egy régi dolgot, egy emléket, tárgyat.

Vágjatok Ti is bele, érdekes “utazás” lehet önmagatok felé.

 

Szép, napsütéses hetet kívánok!

 

ORSI_BLOHBA

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.