00

Anyák napi csiki-csuki képeslap

április 25, 2019 8:15 de. | Közzétette | Hozzászólás

Az áprilisnak még vége sincs, sőőőt még a szuper technikás e havi kihívásunkra a mai nap éjfélig elküldhetitek alkotásaitokat 🙂 én már az év legcukibb eseményére készülök az Anyák napjára.

Olyan sok emlékem nincs az ünnepségekről, de az is inkább az ovis koromból. De egy dal, amit nagy nehezen megtanultunk (de még most is tudom), ünneplő ruha, ahogy szorított a cipőm, virágok, díszítés a kisteremben és az, ahogy szaladok anyuhoz a kis kincsemmel, amit készítettem, no ilyen emlék képek megmaradtak.

Mivel az anyukámból nagymami lett, és a legdrágább kincsei az unokái lettek rajtunk kívül, ezért egy unokás képeslapot készítettem neki 🙂

My Mind’s Eye Bliss gyönyörű papírkészletét és kiegészítőit választottam a képeslaphoz.

Az alapja 30*15 cm, amit 7,5 és 22,5 cm-nél bigeltem. Kivágtam Sizzixszel egy karikát (nekem ez volt a legnagyobb), ami meghatározta a “zászló” méretét: 11*7 cm lett, aminek a végeit 1 cm-nél bígeltem. Ezt ragasztottam a belső lapokhoz, így nyitja majd a kis rekeszt ami mögé elrejtettem a fotót, amikor kinyílik a képeslap. Aztán jöhet a díszítés.

Már alig várom, hogy oda tudjam adni 🙂

01

02

03

04

05

06

Ötlet a pinterestről.

Ha érdekel a scrapbook, inspirálódnál vagy épp tanácsra, segítségre van szükséged, nézz be a Scrapkuckóba, ahol öröm az alkotás! Várunk szeretettel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.