banner

Anyáknapi villámkihívásra

május 10, 2017 10:33 de. | Közzétette | Hozzászólás

Era villámkihívása ihlette, és az, hogy kicsi lányom imád festeni. Mivel a hetet itthon töltjük, gondoltam, lesz bőven időnk, hogy elkészüljünk. De nem ilyen egyszerű az élet – mindig történik valami, ami keresztül húzza a terveimet, így ténylegesen villámajándék lett. Villámgyorsan elkészíthető. (Remélem, többször már nem írom le, hogy villám.)

😀

Akvarellpapírra jó sok vizet vittem fel, amit elvileg Veroni türkizzel megfestett volna, de minden máshoz kedve volt, festegetni most nem. Sorry, Mama! Ezt most én festettem. Kerestem NCsD levélkéket és Dear Lizzy Serendipity készlet maradék papírjaiból kivágnivalót.

Gyakorlatilag ennyi. Amíg száradt az akvarellpapír, addig körbevágtam néhány virágot, címkét, szívecskét. Sizzix banner-késen áttekertem a festett alapot, ráragasztottam egy szalagra és innentől már csak díszíteni kellett. Betűk nélkül terveztem a zászlócskákat, de azért a végén próbaképpen rátettem néhány arany szócímkét. Nagyon bejött, úgyhogy mindegyikre választottam egyet – olyan szavakat kerestem, amelyek visszaadják azt a hangulatot, amikor megérkezik hozzánk: ahogy várjuk és lessük az ablakban, ahogy ugrándoznak a gyerekek és ahogy körbeálljuk az ajtóban, szinte nem is hagyjuk levetkőzni, és amilyen öröm nekem, hogy azon a hétvégén végigaludhatom az éjszakákat

😀

Millió köszönet és boldog Anyáknapját!!

 

banner 2

banner 5

banner 6

banner 4

banner 3

 

 

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.