DSC_4670

Anything is possible – kártyakészlet 4. rész

szeptember 5, 2019 9:10 de. | Közzétette | Hozzászólás

Ma egy nagyon egyszerű és gyors oldalt hoztam. A kártyakészletes témát Merika már kimaxolta három különböző ötletével, de mivel a kártyákból én is választottam, folytatom a sort. Ne ijedj meg, nem lesz több, elfogyott a készlet. 🙂 Igazán sok mindenre elég volt: egy Sn@p album, egy mini és egy pici album és ez a mostani oldal.

Ritkán készítek magamról oldalt, ez is egy játék része volt. Szín- és motivációs kártyákat húztunk és azt kellett a fotónkkal együtt megszkreppelni. Nem árulom el, mit húztam, de nagyon találó. Ráadásul a másnapi, másodszori húzásnál is ugyanazt a kártyát kaptam. Sors? Ki tudja? De a társaság 1/3-a ugyanazt húzta másodszorra is. Nagyon érdekes!

Ez a scrapbook-oldal ennél egyszerűbb már nem is lehetne. A kártyakészletből kiválasztottam párat, majd a fotómmal együtt felragasztottam. Semmi díszítés, semmi dimenzió. A cím a nagy kártyán van. A komment pedig a sárga, virágos kártyán lesz.

DSC_4672DSC_4668DSC_4669 DSC_4670

Még több kártyakészletet a webshopban találsz. Nagyon sok téma közül választhatsz.

blogba-nevkartyak-Viki

Facebook    |    Scrapbook    |    Silhouette    |    Sizzix

Ha érdekel a scrapbook vagy nem tudod, hogy kezdj hozzá vagy megmutatnád alkotásaid, nézz be a Scrapkuckóba, ahol öröm az alkotás! Vár szeretettel egy baráti közösség!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.