Scrapbolt vendégalkotó scrapbook oldala a szeptemberi kihívásra

Awesome year – Petra vendég inspirációs oldala

szeptember 17, 2019 9:18 du. | Közzétette | Hozzászólás

Augusztusban Petra lett a Hónap Kedvenc Alkotója, azaz az augusztusi kihívásra érkezett alkotások közül az övé tetszett a legjobban a csapatnak. Most hozott nekünk egy inspirációs oldalt az aktuális kihívásunkra. Nézd milyen klassz! Ráadásul a vázlat szerinte is sokat segít. Biztat, hogy játssz Te is!

“Sziasztok!

Örülök, hogy újra itt lehetek vendégalkotóként és hogy készíthettem egy inspirációs oldalt Viki kihívásához.

Be kell vallanom, hogy nehezen találtam rá a témára. Kezdetre sokkal több ötletem született, mint befejezésre, de aztán eszembe jutott nagyfiam évzáró kirándulása, aminek szuperhangulatos képeit még nem örökítettem meg.

Könnyű dolgom volt a megadott vázlattal, hiszen egy nagyon látványos, harmonikus elrendezésről van szó, ami bárkinek sikerül! Ami a színeket illeti, igyekeztem a természet színeit használni, barnát, szürkét, zöldet, hogy a patakvölgyben készült képek hangulatához igazodjak, kiegészítve sok-sok fiús kékkel. Ha a narancs póló az én fiaim egyikén lett volna, biztos használtam volna narancs színű elemeket is az oldalon, de így nem akartam őt tovább kiemelni. Technikailag semmi bonyolultat nem használtam, csak ragasztottam, rétegeztem, a középső fotót dekorgumival megemeltem, kétféle washit használtam a három fókuszpontomban, és a végén fröcsköltem kis feketét. Sokat gondolkoztam, hogy a fekete szövegbubis kivágatot tegyem vagy ne tegyem, de annyira passzolt a fiam döbbent arckifejezéséhez, mikor egy meredek sziklafalra felmászva ráeszmélt, hogy nem tudja hogy bír onnan lejönni, hogy bár a témához nem kifejezetten passzol a felirat, mégis maradt.

Remélem sokan kedvet kaptatok elkészíteni a Ti változatotokat is a kihívásra. Jó alkotást!
Petra”

Scrapbolt vendégalkotó scrapbook oldala a szeptemberi kihívásra Scrapbolt vendégalkotó scrapbook oldala a szeptemberi kihívásra Scrapbolt vendégalkotó scrapbook oldala a szeptemberi kihívásra Scrapbolt vendégalkotó scrapbook oldala a szeptemberi kihívásra Scrapbolt vendégalkotó scrapbook oldala a szeptemberi kihívásra

Ha tetszett az inspiráció és szeretnél játszani, a részleteket itt találod.

Ha érdekel a scrapbook vagy nem tudod, hogy kezdj hozzá vagy megmutatnád alkotásaid, nézz be a Scrapkuckóba, ahol öröm az alkotás! Vár szeretettel egy baráti közösség!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.