OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Capri és a citromok világa 2. rész

szeptember 24, 2019 9:47 de. | Közzétette | Hozzászólás

Először is pontosítani szeretnék.  A borítót egy francia készlettel készítettem, és közben érkezett mag hozzám Vicki Boutin sokféle gyönyörűsége.

Nagy örömmel láttam, hogy némi citrom dísz található a cuccok közt. Így rögtön kiválogattam, és felhasználom az albumban. Ami sokkal nagyobb hatást tett rám az a pigment porok, és a metál festékpárna. Rögtön használatba került minden! A pigmentpor nagyon jó dolog, mert vízzel keverve nagyon szép alátét színeket érhetünk el, bármilyan más fehér pasztába, festékbe pedig egyforma szinű médiumaink lesznek, nem kell keresgélni 🙂
A díszítéshez most kis kis növényt mintázó chipiket használtam, amit a Color box Dyestress  citronellával színeztem.Az albumba még kerül néhány kép, de a stílus, díszítés így történik.
Nagyon szeretem a bélyegzőket címkeként, és háttérnek felhasználni. Ezt egy francia videón láttam , és nagyon magaménak érzem.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

71118478_665101977232795_3468513033020506112_n

 

blogba-nevkartya_merika

|    Scrapbook    |    Silhouette    |    Sizzix    |    Hírlevél   

 

Ha érdekel a scrapbook vagy nem tudod, hogy kezdj hozzá, esetleg megmutatnád alkotásaid, nézz be a Scrapkuckóba, ahol öröm az alkotás! Vár szeretettel egy baráti közösség!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.