2018-06-21 08.16.10

Celebrate – mini album

június 22, 2018 8:38 de. | Közzétette | Hozzászólás

Mióta Judittal megismerkedtünk azon a bizonyos Intenzív Tanfolyamon, minden évben készítünk egymásnak valami apróságot szülinapra, karácsonyra. Sőt, Judit még húsvétra is szokott lapot küldeni.

Mivel csak online tartjuk a kapcsolatot, így azért elég nehéz ajándékot készíteni. Fotós dolgok nem igazán jöhetnek szóba, bár gondolkoztam, hogy lelopok pár képet a facebookról, de olyan kevés fotója van fent, hogy ezt elvetettem.

 

Aztán kicsit kutakodtam, és láttam, hogy mostanában több 3*3 mini album tutorialt is elmentett a pinterest táblájára, így gondoltam egy ilyet készítek Neki.

 

Még tavasszal Móni mutatott egy szuper kis fotó nélküli albumot a Prima Marketing Amelia Rose készletéből.  akkor el is határoztam, hogy egy hasonlót fogok készíteni. Rengeteg ötletet merítettem ebből a videóból, szerintem szuper kis album lett. Ezúttal is köszönet Móninak a megosztásért! 😀

 

Az külön öröm számomra, hogy Juditnak pont ma van a szülinapja, és csak remélni tudom, hogy az ajándékomat élőben is megkapta!

 

Boldog Szülinapot Judit!

 

Amelia Rose mini albumAmelia Rose mini album

Amelia Rose mini albumAmelia Rose mini albumAmelia Rose mini albumAmelia Rose mini albumAmelia Rose mini albumAmelia Rose mini albumAmelia Rose mini album

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.