szeptemberi ScrapBolt kihívás inspirációs scrapbook oldala

Csibe Bölcsi – szeptemberi kihívás 2019.

szeptember 2, 2019 8:23 de. | Közzétette | Hozzászólás

Köszönjük múlt havi kihívásunkra érkezett alkotásokat. Jó, hogy ennyien játszottatok velünk! Augusztus Kedvenc Alkotóját és a vásárlási utalvány szerencsés nyertesét Facebook-oldalunkon találod, a beérkezett alkotásokkal egyetemben. Grautlálok a játékosoknak!

Most pedig következzen a szeptemberi scrapbook kihívás!

Szeptemberben a legtöbb családban kezdődik valami új. Ha más nem az új iskolaév, bölcsi, ovi, visszatérés a munkahelyre, vége a lazulásnak… Ne ijedj meg, nem ez lesz a kihívás! 😉 A becsengettek és valami újnak a kezdete már sokszor volt kihívástéma. Épp ezért arra gondoltam, most legyen a téma a befejezés. Nagyon sok mindent be lehet fejezni és nem feltétlenül kell szomorúnak lenni. Ilyen pl. ha leszoksz a dohányzásról, elhagyod egy rossz szokásod vagy csak egyszerűen vége lett a nyaralásnak stb. Ez a téma igen tág. Azt örökítsd meg, ami Neked szimpatikus, ami Neked örömet okoz vagy épp segít feldolgozni egy rosszat. Ha nagyon személyes, ne is mutasd meg nekünk, csak magadnak alkoss terápiás céllal! Hidd el, segít! <3

Én kisebbem bölcsődei korszakát örökítettem meg. Többet volt beteg, mint egészséges, de ettől függetlenül nagyon hálás vagyok a nevelőknek. Szeretettel terelgették, nevelgették, mikor helyhez voltam kötve. Igazán jó helyre került! És imádott ott lenni. Sajnos a mindennapokról nem készült fotó, de ezeket ki nem hagytuk volna!

Az oldalról nem tudok sokat mesélni. Nagyon pasztellszíneket használtam. Igazából a készlet ilyen. Inkább az erősebb színeket szeretem, de ez a halvány nagyon jól illett a fotókhoz és ki is emelte. Most a telítettebb színek csak elvonták volna a figyelmet a képről. A fotók alá papírokat rétegeztem, majd dekorgumival megemeltem. Majd a cím betűmatricából és némi díszítés került: matricák és epoxy alakzatok. A szövegnél azt hittem. olvashatóbb lesz. Lehet, a kommentet kinyomtatom és csíkokra vágva fogom inkább felragasztani.

És a fotók előtt, mielőtt elfelejteném: a kihíváshoz egy vázlat is tartozik. Ezt  a vázlatot elforgathatod, tükrözheted, a két fotó helyett lehet egy is vagy akár három, a kreativitásodra bízom. Nincs megszabva a technika, a minta, a forma. Egy a fontos, hogy a vázlat felismerhető legyen! Íme  a vázlat:

ScrapBolt szeptemberi kihívás acrapbook vázlata

És íme az inspirációs oldalam a kihívásra:

szeptemberi ScrapBolt kihívás inspirációs scrapbook oldala szeptemberi ScrapBolt kihívás inspirációs scrapbook oldalaszeptemberi ScrapBolt kihívás inspirációs scrapbook oldalaszeptemberi ScrapBolt kihívás inspirációs scrapbook oldalaszeptemberi ScrapBolt kihívás inspirációs scrapbook oldalaszeptemberi ScrapBolt kihívás inspirációs scrapbook oldala szeptemberi ScrapBolt kihívás inspirációs scrapbook oldala szeptemberi ScrapBolt kihívás inspirációs scrapbook oldala

Valamint a szabályok:

 • A kihívásra készült alkotásokat 2019. 09. 25. éjfélig várjuk a csapat@scrapbolt.hu címre.
 • Nevezhetsz scrapbook-technikával készült 12″-es vagy A4-es oldallal, minialbum (utazónotesz) oldalpárral, vászonképpel vagy akár PL-oldallal, amely megfelel a kihívás feltételeinek (a vázlatnak és a témának).
 • Eddig máshol még nem publikált alkotásokat várunk, és kérünk, hogy Te is csak 2019.09.26-a után tedd művedet nyilvánossá. Köszönjük, ha azt is megosztod, hogy a ScrapBolt kihívására készítetted.
 • Ha liftelés vagy más alkotó műve inspirált, mindenképpen tedd közzé vagy utalj rá!
 • 2019.09.26-án feltöltjük a képeket a Facebook-oldalunkon egy albumba, ahol egymás alkotásait meg lehet nézni.
 • A nyertest sorsolással választjuk ki. Mindenki egyenlő eséllyel indul, egyszer kerül a virtuális kalapba.
 • A szerencsés nyertes egy 5000 Ft-os vásárlási utalványt kap, melyet a ScrapBolt webshopjában költhet el kedve szerint.
 • A zsűri sem marad tétlen: az általunk legtöbb pontot kapott alkotás nyeri a Hónap Kedvenc Alkotója címet. És ezáltal esélyes lesz az éves nagy nyereményre. Ezt a különleges ajándékot az nyeri, aki a legtöbbször volt a Hónap Kedvenc Alkotója.
 • A Hónap Kedvenc Alkotóját meghívjuk, hogy a következő hónapban legyen vendég csapattag, és a blogon megmutathatja több alkotását. A Hónap Kedvenc Alkotója abban a hónapban a kihívásban nem vehet részt.
 • A kitartó alkotókat, akik minden kihíváson részt vesznek, év végén meglepjük.
 • Eredményhirdetés 2019 október első napjaiban Facebook-oldalunkon.

Remélem, tetszik a kihívás és az inspiráció. Gyere és játssz velünk!

blogba-nevkartyak-Viki

Facebook    |    Scrapbook    |    Silhouette    |    Sizzix

Ha érdekel a scrapbook vagy nem tudod, hogy kezdj hozzá vagy megmutatnád alkotásaid, nézz be a Scrapkuckóba, ahol öröm az alkotás! Vár szeretettel egy baráti közösség!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.