Dóri, az áprilisi Kedvenc alkotónk

április 21, 2017 11:00 de. | Közzétette | Hozzászólás

Márciusban Herencsényi Dóra lett a Kedvenc Alkotónk, a márciusi moodboard kihívásunkra érkezett alkotások közül az övé nyerte el kreatív csapatunk tetszését. Gratulálunk itt is! És egyúttal köszönjük, hogy elvállalta vendégalkotóként készít egy oldalt a blogra. Így most Ti is beleshettek hozzá, mi köti le mostanság.

“Hihetetlenül megtisztelő a hónap Kedvenc Alkotójának lenni, nagyon régóta szerettem volna már ezt a címet 🙂

Nem sejtettem, hogy pont akkor sikerül, amikor életem legkeményebb feladatát végzem itthon, így erősen kételkedtem benne, hogy lesz időm egy, a ScrapBolt blog színvonalát megütő oldalt csinálnom… aztán ma délelőtt az én gyönyörű 3 hetes kisfiam véégre átaludta a fél délelőttöt, így elkezdődött a versenyfutás az idővel…

Bevallom őszintén, Pinterest inspiráció alapján indultam el, de így sokkal gyorsabb volt. Összeszedtem gyorsan mindent, amire szükségem lehet, kinyomtattam a fotót, amivel terveztem… majd egy másikat, mert mégsem illett rá az eredeti. 🙂 Akvarell alapra dolgoztam, és a festésen kívül főként a Create Paper Little you boy készletével dolgoztam… legalábbis ami a kivágatokat illeti. 🙂 Nagyon mixed mediara nem volt időm a festésen kívül, de egy kis pacázás és pár szivecske konfetti azért kellett 😉 A végén egy pici rejtett komment tag is kellett, elvégre ez egy fontos fénykép, nem hagyhattam szöveg nélkül!

Összességében egy szeretem oldal lett, ami pont addigra készült el, mire Csongi felébredt ❤️

Még egyszer nagyon köszönöm a lehetőséget! :)”

image1

image2

image3

Mi köszönjük ezt a csodás oldalt!

A Hónap Kedvenc Alkotóit és alkotásukat megnézheted a blogon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.