OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Élményajándék

február 5, 2019 10:15 de. | Közzétette | Hozzászólás

Másfél hónap után újra itt! Már nagyon hiányzott az alkotás, de visszazökkenni sem könnyű. Nos itt vagyok, és egy igen egyszerű ötletet, inspirációt hoztam Nektek. Az alapötletet a you tube videói közt találtam. Minialbumként jelent meg, de én a saját igényeimhez alakítottam.

A családban az év eleje nálunk születésnapok,névnapok évfordulók sorozata. Már lassan hagyománnyá válik az élményajándékozás, azaz színházjegy, szabadulószoba, vagy ilyesmi. Ennek van egy papírra nyomtatott igazoló cetlije, amit a sima boríték helyett másképpen is át lehet adni.
Én most egy ilyen kis háromrészes tages tartót mutatok Nektek. Persze pár fényképpel fotóalbummá alakítható, vagy akár képeslap helyettesítő is lehet. Felhasznált kellékek a Pinkfresch Studio Escape the Ordinary készletből valók. Nagyon ajánlom a készleteit, az újak is remekek.

Egy 40×20 cm-s egyszinű karton az alap, amit 10cm- ként, bígelünk, közte hagyva 2-3 mm-t. Az utolsó résznél 1 cm legyen a bigelés, mert a vastagság megkívánhatja, főleg ha a díszítés 3 D-s.

A többi látszik a fotókon, ha kedvetek van elkészíteni hasonlót, szívesen látjuk a ScrapBolt oldalán 🙂OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

A kihívásunkról sem feledkezzetek meg, nagyon izgalmas, érdekes alkotások születhetnek. Szép ihletett hetet kívánok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.