edf

Első szavak – kihívás inspiráció

szeptember 14, 2017 8:36 de. | Közzétette | Hozzászólás

Ezt az oldalamat Andi sokfotós kihívására készítettem. Bevallom, ritkán készítek sokfotós oldalt, pedig szeretem. Szeretem, hogy egy eseményt, egy napot, egy témát meg tudok rajta örökíteni, nem kell minialbum. Viszont a képszerkesztéssel mindig bajban vagyok. Melyik fotó mekkora legyen és miért? Ekkor még semmi ötletem nincs, így nehézséget okoz.

Ezért lifteltem.  Szeretem mások klassz oldalait nézegetni, és ekkor rámtör a nekem is kell ilyen érzés. A de-jó-ötlet-mmiért-nem-nekem-jutott-eszembe gondolat. Ezért is szoktam liftelni, azaz ötletet, elrendezést, témát másolni. Ráadásul a képszerkesztésnél iszonyú gyorsan haladok. Úgy szoktam, hogy kiadványszerkesztőbe behívom az eredeti oldalt és arra ráillesztem a saját fotóimat, majd előhívatom. Nekem bevált.

Szóval ezt az oldalamat innen lifteltem. Gyorsan elkészült, nem kellett sokat gondolkodnom. 🙂 Napi bokros teendőim mellett kész sikerélmény.A szövegbuborékokat így kaptam egy táborban, azzal sem volt probléma.

Szeretnélek a liftelésre bíztatni, főleg, ha kezdő vagy. Egy kis mankó, sikerélmény és jó tanulási lehetőség. Kérlek, arról ne feledkezz meg ilyenkor, hogy az eredeti alkotást is linkeld, vagy legalább említsd meg, hogy liftelted. Nem szégyen, sőt! Van, hogy a másolat, jobb is, mint az eredeti! 🙂

cof

edf

edf

edf

edf

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.