Esti mese scrapbook oldal ScrapBolt kihívás

Esti mese – júliusi kihívás

július 3, 2018 11:45 de. | Közzétette | Hozzászólás

Új hónap – új kihívás!

Te miért scrapbookozol? Én az emlékmegőrzés miatt. Ha majd a hamut is mamunak mondom, akkor jól fognak jönni ezek az emlékmorzsák. A fotók mellé történettel, érzésekkel.

És mindig csak a tökéletes képekből készítesz emléket? Miért? Az ember lánya hajlik rá, hogy csak tökéletes képeket dolgozzon fel. Pedig mennyi mindenről tud mesélni egy életlen kép! Vagy mikor mindenki másfelé néz! Ugye ismerős? Nekem rengeteg ilyen képem van! Sőt! Van, amikor csak ilyen van, mert nem volt elég idő, türelem egy jobbhoz. Ilyenkor mit csinálsz? Elfelejtődik az emlék?

Most arra bíztatlak, hogy ezeket a kevésbé sikerült képeket is őrizd meg, és alkoss vele! Hiszen ezek az igazi mindennapok szerintem. Ha tudnád, nálunk milyen sok van! Most is egy ilyen oldalt hoztam. A kép az esti rutin örökíti meg. DE egyik gyerek se néz a kamerába; nem ülnek szépen, nyugodtan; nem tökéletesek a fényviszonyok; és még életlen is. DE ez a mi történetünk! Ez a mi életünk! Az sem tökéletes: pont ilyen kesze-kusza.

Az oldal igen egyszerű, nem bonyolítottam túl. A Bliss készlet virágos papírjához nem kívánkozott sok díszítés. Betűmatrica, bélyegzés, epoxi pöttyök és az elmaradhatatlan történet. Ha a fotókból nem derülne ki. A cím érdekessége a betűmatrica. A készlettel tulajdonképpen két ábécét kapsz, mert a betű körvonala és belseje szétszedhető.

A fotók után jönnek a szabályok. Aki ismert, tudja, hogy lágyszívű vagyok.

Esti mese scrapbook oldal ScrapBolt kihívás

Esti mese scrapbook oldal ScrapBolt kihívás

Esti mese scrapbook oldal ScrapBolt kihívás

Esti mese scrapbook oldal ScrapBolt kihívás

Esti mese scrapbook oldal ScrapBolt kihívás

Esti mese scrapbook oldal ScrapBolt kihívás

Esti mese scrapbook oldal ScrapBolt kihívás

És akkor a szabályok:

 • A kihívásra készült alkotásokat 2018. 07. 25-ig várjuk a csapat@scrapbolt.hu címre.
 • Nevezhetsz oldallal, minialbummal, vászonképpel vagy PL-oldallal, amely megfelel a kihívás feltételeinek.
 • Az alkotásodon a fotók ne profi fotók legyenk és mindenképp írj kommentet!
 • Eddig máshol még nem publikált alkotásokat várunk, és kérünk, hogy Te is csak 2018.07.25-e után tedd művedet nyilvánossá.
 • Ha liftelés vagy más alkotó műve inspirált, mindenképpen tedd közzé vagy utalj rá.
 • Lehetőséget biztosítunk, azaz meghívjuk a Hónap Kedvenc Alkotóját, hogy a következő hónapban legyen vendég csapattag, és a blogon megmutathatja több alkotását. A Hónap Kedvenc Alkotója abban a hónapban a kihívásban nem vehet részt.
 • Csak 1 db fotót küldj, amely 1000 pixelnél nem szélesebb. Ha olyan az alkotás, külön jelezzük, hogy két fotót kérünk róla. (Ha nem tudod átméretezni a képet, az sem baj.)
 • 2018.07.26-án feltöltjük a képeket a Facebook-oldalunkon egy albumba, ahol egymás alkotásait meg lehet nézni.
 • A nyertest sorsolással választjuk ki a random.org segítségével. Nincs lájkgyűjtés.
 • A zsűri sem marad tétlen: az alkotások közül kiválasztjuk az első hármat, melyek nagyobb eséllyel indulnak a sorsoláson. Az első helyezett 4x, a második 3x, a harmadik 2x kerül a virtuális kalapba, mindenki más egyszer. Ebből a kalapból sorsolunk a végén. A zsűri által választott alkotás nyeri a Hónap Kedvenc Alkotója címet.
 • Eredményhirdetés 2018 július első napjaiban.

A nyeremény pedig egy ajándékcsomag a Prima Marketing Havana kollekció tagjaiból! 4*6-os kártyák, matricák és Say it in Crystals epoxy pöttyök. Nézd!

Jó nyarat, szép időt, sok-sok pihenést kívánok! És ha csak egyvalamit alkottok a hónapban, akkor ez legyen az!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.