ScrapBolt Kedvenc Alkotójának scrapbook minialbuma

Extraordinary mini album – Hajni vendégalkotása

szeptember 20, 2018 9:58 de. | Közzétette | Hozzászólás

Augusztusi Kedvenc Alkotónk Hajnalka lett, a csapat egyöntetű véleménye szerint, maximális pontszámmal! Fogadjátok olyan szeretettel vendégalkotását, amilyen szeretettel készítette!

“Sziasztok,

Örülök, hogy újra itt lehetek köztetek. Most egy kis albumot hoztam, amit az egyik tavaszi kihíváson nyert Pink Paislee csodaszép papírjaiból és kivágataiból csináltam. 

Amit itt is megköszönnék, és kihasználom az alkalmat, (mert nemsokára itt az év vége és nem biztos, hogy még vendégeskedhetek itt a ScrapBolt oldalán) ezért (saját tapasztalat) mindenkit főleg az új scrappereket arra bíztatok, hogy induljanak a kihívásokon, mert nagyon sokat lehet tanulni egymástól. Rengeteg biztatást kaptam, ami igen csak növeli alkotni vágyást. Kipróbálhattam rengeteg technikát, terméket (egyik jobb, mint a másik). És akkor a nyereményekről még nem is beszéltem. Fontos lett a fotózás, bár néha már a családom idegeire megyek, de Ők is szeretik visszanézni albumba kötve vagy egy-egy oldalon az emlékeinket.

Úgy, hogy scrappelésre fel!     

Az alapot WRMK Cinch-csel spiráloztam, így könnyen tudom majd még bővíteni, ha szeretnék még újabb képeket rakni az albumba. (5let a Pinterestről)

A képek az elmúlt és idei nyár vicces és emlékezetes pillanatai egy csokorban.

Mindenkinek kívánok alkotós szép napokat.”

ScrapBolt Kedvenc Alkotójának scrapbook minialbumaScrapBolt Kedvenc Alkotójának scrapbook minialbumaScrapBolt Kedvenc Alkotójának scrapbook minialbumaScrapBolt Kedvenc Alkotójának scrapbook minialbumaScrapBolt Kedvenc Alkotójának scrapbook minialbuma ScrapBolt Kedvenc Alkotójának scrapbook minialbuma

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.