ScrapBolt áprilisi kedvenc alkotója scrapbook oldala

Felnőttél – Petra vendégalkotása

május 14, 2018 8:00 de. | Közzétette | Hozzászólás

Áprilisban Dömötör Petra lett a Hónap Kedvenc Alkotója. Maximális pontszámmal nyerte el alkotása mindannyiunk tetszését. Gratulálunk itt is!

Fogadjátok vendégalkotóként itt a blogon. Kivételes alkotás született, kivételes ajándék egy kivételes személynek egy kivétles személy segédletével.

“Sziasztok!

Köszönöm, hogy újra itt lehetek a blogon Nagyon erős a mezőny minden hónapban, nem egyszerű a Kedvenc Alkotó címet elnyerni – örülök, hogy most ismét sikerült!

Egy nagyon friss oldalt hozok most megmutatni Nektek. Ballagási ajándéknak készült férjem nagylánya részére. Érdekessége, hogy kifejezetten párom kérte, hogy készítsek Emőkének-Emőkéről egy scrapbook oldalt, ráadásul ő maga is részt akart venni az alkotásban. Még az is felmerült férjemben, hogy ő maga készíti el. Na, ezt nem hagyhattam Magamhoz ragadtam az irányítást, de azért folyamatosan mutattam neki az elképzeléseimet, a díszítőelemeket mind jóváhagyattam vele, és a szöveget ő írta <3 Így azt gondolom, hogy egy nagyon személyes, mindkettőnk szívéből jövő ajándékot kapott a leányzó.

A 1Canoe2 Twighlight kollekciójának matricáit szerettem volna nagyon-nagyon felhasználni. Tiszta szerencse, hogy színben passzoltak. Emő egy nagyon cuki babakori fotóját és egy, a szalagavatóján készült királylányos képet igyekeztem úgy elhelyezni az oldalon, hogy a felnőtté válás ívét, a fejlődést érzékeltessem. A baba fotót kicsit szépiába hajló árnyalatban nyomtattam ki, és a rétegzéshez egy kevésbé modern, márványos papírt használtam a csomagolópapírok és pausz mellett. A szalagavatós kép alá friss, fiatalos papír került, illetve Emivel közös kedvenc parfümünk dobozából kivágott Signorina feliratot használtam. Kezdéskor stencileztem egy rózsás alapot, ami nagyon szépre sikerült, de sajnos a végső állapotban csak néhány helyen kandikál ki a fényképek és díszítőelemek alól. Került egy kis rejtett üzenet a kihúzható tag mindkét oldalára, és jó hosszas tologatás és címkeresés, valamint az elmaradhatatlan arany spriccelés és enamel pöttyözés után késznek nyilvánítottam az oldalt. Eminek is nagyon tetszett. Ha nem is teszi ki a falra, akkor is azt gondolom-remélem, hogy szép emlékként nagy becsben fogja tartani.”

ScrapBolt áprilisi kedvenc alkotója scrapbook oldala

ScrapBolt áprilisi kedvenc alkotója scrapbook oldala

ScrapBolt áprilisi kedvenc alkotója scrapbook oldala

ScrapBolt áprilisi kedvenc alkotója scrapbook oldala

ScrapBolt áprilisi kedvenc alkotója scrapbook oldala

Petra, köszönjük ezt a csodaszép oldalt! Reméljük, nagy örömet okozott!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.