2019-07-24-09.33.01

Forever in my heart – mini album szülinapra

július 25, 2019 10:42 du. | Közzétette | Hozzászólás

Era barátnőmnek áprilisban volt a szülinapja! Már tavaly is kis csúszással sikerült megünnepelni, idén meg sajnos sehogy.  Szégyenlem is magam miatta rendesen, de valahogy elbeszéltünk egymás mellett, és végül már olyan sok idő eltelt közben, hogy végül letettünk az egészről.

Móni azért rendes barátnő módjára legalább az ajándékát átadta, én viszont még csak el sem készítettem. Azokban a hónapokban a scrapbook kicsit háttérbe szorult az életemben. Pár hete viszont újra alkotok, így igyekszem behozni a lemaradást.

Az albumka a barátságunk állomásait hivatott dokumentálni, és bevallom, nagyon jó volt a készítése közben visszaemlékezni, mennyi minden történt velünk ez alatt a pár év alatt. <3

simple stories - heart simple stories - heart simple stories - heartsimple stories - heart simple stories - heart simple stories - heart simple stories - heart simple stories - heart simple stories - heart simple stories - heart simple stories - heart simple stories - heart simple stories - heart

Boldog Szülinapot, Era!

Ha érdekel a scrapbook, inspirálódnál vagy épp tanácsra, segítségre van szükséged, nézz be a Scrapkuckóba, ahol öröm az alkotás! Várunk szeretettel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.