2019-10-03 11.31.15

Fotócserés játék – Székesfehérvár

október 11, 2019 11:03 de. | Közzétette | Hozzászólás

A hétvégén került megrendezésre az őszi scraptábor, ahova végre mindhárom napra eljutottam! ( igazából két teljes nap, péntek kora délutántól vasárnap délutánig) Ez az esemény évente kétszer kerül megrendezésre, és bizton állíthatom, hogy ahogy véget ér, mindenki aki ott volt, kivétel nélkül várja a következőt! Az élmény leírhatatlan, mindenki fesztelen, és a nap folyamán elfogyasztott monyóknak, tubiknak, és egyéb alkoholtartalmú italoknak köszönhetően estére a hangulat a tetőfokára hág! 😀

És persze nem elhanyagolhatóak a szuper ws-ek, amiből idén másfelet sikerült elkészítenem, de jelen helyzetben ezzel is elégedett vagyok, ugyanis egy elég durva vállfájdalommal csináltam végig a tábort, amit a tubi is csak ideiglenesen enyhített.

Hogy a fotócserés játék nekem mit jelent, azt egy régebbi posztomban leírtam, aki kíváncsi, az itt tudja elolvasni. Igyekszem minden ilyen játékban részt venni, azt hiszem leszámítva a tavaszi tábort -mert akkor bizonytalan volt a részvételem-, minden táborban jelentkeztem eddig, ahol meg volt hirdetve.

Idén különösen szerencsésnek mondhatom magam, mert Asztalos Judit szuper fotóit kaptam, és mellé egy nagyon megható kis történetet az első közös fészek elhagyásáról, ami eléggé megérintett. Hogy mennyire sikerült átadni az érzést azoknak, akik nem ismerték a sztorit, azt sajna nem tudom. De Judit az átadásnál elmorzsolt egy könnycseppet, és nekem ez ott akkor nagyon jól esett. <3
Ezt a lyukas betű kivágatot már nagyon régóta szerettem volna kipróbálni. Viki instrukciói alapján sikerült is elkészítenem. A betűk hátteréhez a még mindig kedvenc készletemből használtam papírokat. Egyrészt passzoltak a fotókhoz, másrészt pedig tudtam, hogy Judit is nagyon szereti. Az A4-es fotót 3 részre vágtam, és kicsit eltolva tettem az oldalra, hogy még jobban  kiemeljem a lényeget, Őket négyen. Akik most új kalandok elé néznek,kicsit félve, némi izgalommal, de a legfontosabb, hogy együtt.

Fotócserés játék Fotócserés játék Fotócserés játék Fotócserés játék Fotócserés játékFotócserés játék

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.