cof

Fun

július 11, 2019 12:27 du. | Közzétette | Hozzászólás

Az úgy volt… hogy régi scrapbookos barátok összejövünk néha és akkor egy egész nap vagy egy egész hétvége csak a hobbinkról szól. Dumálunk, kávézunk, nevetünk, alkotunk.

Egyik kedvenc játékunk, mikor úgy alkotunk vázlat alapján, hogy nem látjuk azt. A játékvezető mondja, mit és hova tegyünk. Pl. két fotó egymás mellé. Bal oldalra egy függőleges 3 cm-es csík stb. Valaki fest, valaki papírt ragaszt az instrukciók alapján. Mindenki a saját készletéből alkot, ezért lesz minden oldal más. Meg azért is, mert máshogy értelmezzük ugyanazt a mondatot. 🙂 Ls mint az iskolában, próbálunk egymásról lesni.

Szóval nagyon vicces játék ez. Ráadásul viszonylag gyorsan kész oldlaunk lesz. A mostani oldalam is így készült. Az Illustrated Faith Raise and Shine készletét használtam, így azon sem kellett nagyon gondolkodnom, hogy illenek-e egymáshoz. A címhez a betűket Krisztinától kaptam. A kommentet már utólag írtam rá, itthon. Elnézve a képeket vagy erősebb tollal írhattam volna, vagy halványíthattam volna a hátteret a szöveg alatt.

Egyszerű, de szeretem oldal. Ha ránézek, két emlék fog eszembe jutni: az egyik a fotóról, a másik az elkészültéről.

cof cofcofcof cof

Örülök, hogy itt jártál! Ha van kedved, vegyél részt júliusi kihívásunkon!

Ha érdekel a scrapbook, inspirálódnál vagy épp tanácsra, segítségre van szükséged, nézz be a Scrapkuckóba, ahol öröm az alkotás! Várunk szeretettel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.