OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Go girl… – újabb flipbook

augusztus 6, 2019 6:33 de. | Közzétette | Hozzászólás

Rákattantam ezekre a minialbumtól kisebb, képeslapnál több alkotásokra! Nagyon szeretem, fűzve, ragasztva, hajtogatva elkészíteni, és 5-10 fotó simán belefér, attól függ mit szeretnénk megörökíteni. Lehet egy csajos délután, lehet egy romantikus este….és számtalan a lehetőség. Lényeg az, hogy nem kell sok fotó, és persze szuper jó ajándéknak is. Én most egy csajos kis alkotást hoztam.
A készlet fellelhető a webáruházban. Nagyon szép a papírtömb, és nagyon cuki a kiegészítő hozzá. Én most csak a papírokat használtam, némi egyéb kiegészítéssel, de így is nagyon kedves lett számomra a végeredmény 🙂 A készlet nem más, mint a Pebbles cég Girl Sqad készlete. Igazi nyári, csajos,  mint színeiben, mint a kiegészítők , díszítők formáiban.

És akkor jöjjön a kis flipbook:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jó alkotónapokat, ne felejtsétek az augusztusi kihívást! Keretezzetek! 🙂

Ha érdekel a scrapbook, inspirálódnál vagy épp tanácsra, segítségre van szükséged, nézz be Scrapkuckóba, ahol öröm az alkotás! Várunk szeretettel!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.