Gyerkeszoba-dekoráció Silhouette Cameoval

július 7, 2016 1:42 du. | Közzétette | Hozzászólás

Egy vallomás: szeretem a Silhouette Cameo vágógépem. Főleg azt imádom, mikor egy kétdimenziós papírlapból háromdimenziós alkotások készülnek. A 3D betűket egyenesen imádom! Most is ilyen készült, a kisfiam szobájába és ő is segített.

A betűk vágófile-ját a Silhouette Online boltban vásároltam. Illetve a múltkoriak egy részét hasznosítottam újra. Akkor leírtam, hogyan kell összerakni, most ezt nem ismétlem meg.

Viszont elmondom a legfrissebb tapasztalataimat.
A múltkor 220 grammos alapkartonokból vágtam ki a betűket. Igazán stabilak lettek, ezért úgy gondoltam, elég lesz a 170 grammos is, azt könnyebb formázni. Hát stabilnak stabil, de a ragasztással nagyon megszenvedtem. Bármilyen matt folyékony ragasztót használtam, annyira eláztatta a papírt, hogy nagyon nehezen ragadt meg. Főleg, mikor a betűt helyeztem a keretbe. (Mindenképp matt ragasztóra volt szükségem, hogy a kifolyt ragasztó ne látszódjon.)

A díszítést már közösen csináltuk. Eredetileg média tintával szerettem volna mistelni, de mikor megérkezett Heidi Swapp Color Shine mistjei, a gyerkőc egyből lecsapott rá. 🙂 Szóval díszítésnek misteltünk és bélyegeztünk.

És ilyen lett a végeredmény:

DSC_1629

DSC_1641

DSC_1639
DSC_1633
DSC_1632

DSC_1631

DSC_1630

DSC_1644

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.