DSC_4486

Hello happy heart – kihívás-inspiráció

augusztus 14, 2019 10:14 du. | Közzétette | Hozzászólás

Nagyon megtetszett Merika kihívás-ötlete. Régebben nekem is eszembe jutott, ezért volt itthon pár fel nem használt keretem. 🙂 Viszont nem volt hozzá semmi másom az adott készletből. Ezért elkezdtem keresgélni. És lám, 3 (három!) különböző készletet találtam, amik összeillettek. Nagyon nem is kellett az összetevők között keresgélnem, hiszen a színpaletta és a stílus is egyezett mindháromnál. Nem is gondoltam, hogy ennyire egyszerű ez! A kereteket a Rise and Shine kollekcióból valók, a háttérpapírok Illustrated Faith, a díszítők, cím és alátétek pedig Carpe Diem kártyakészlet. Gondoltad volna?

DSC_4426DSC_4421

TIPP! Ha sok maradékod van és nem összeillő készletekből, akkor válogasd le azokat, színpaletta, stílus szerint és máris új kollekcióra tettél szert! Rajta!

Az oldalon semmi technikás nincs. Mégis most ez a kedvenc szeretem-oldalam. Egyetlen érdekessége, hogy fotó nélkül készítettem. Mikor elkezdtem, nem volt nálam fotó. (Nekem a válogatás, szerkesztés a mumus.) Volt viszont egy ösztönző, alkotókörnyezet, óriási, jól átlátható asztallal. Ezért a fotók helyére fehér papírt tettem és így hoztam létre az oldalt. Gondoltam, fekete-fehér fotóval nem lóhetek mellé, könnyen fogok találni. Ez így is volt, de színesben is előhívattam a képeket. Ezeket hagytam benne, mert színei passzolnak és nekem így jobban tetszik. Azért szeretem a színes fotókat, mert tizenévek múlva jobban előhozza az emlékeket, az akkori divatot.

Most jöjjenek a fotók! Neked melyik tetszik jobban: a színes fotós vagy a fekete-fehér?

DSC_4483DSC_4480DSC_4473DSC_4472DSC_4485DSC_4467_1500px DSC_4471_1500px

Hello happy life - animált gif

Színes vagy fekete-fehér fotóval jobb szerinted? Nézd a képet és válassz!

Ha érdekel a scrapbook vagy nem tudod, hogy kezdj hozzá vagy megmutatnád alkotásaid, nézz be a Scrapkuckóba, ahol öröm az alkotás! Vár szeretettel egy baráti közösség!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.