OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inspiráció – Kártyakészlet 3. rész

szeptember 3, 2019 8:07 de. | Közzétette | Hozzászólás

Ha kártyakészletet vásárolunk, vagy egy olyan scrapbook készletet, amiben PL-hez való kártyák vannak, de mi mondjuk Sn@p albumozunk, könnyen előfordul, hogy a legnagyobb kártyák egy része kimarad. Igen mert ez az a méret, ami helyett inkább fotót teszünk a lapvédőbe. Viszont nagyon jól összeválogathatók a kisebb kártyákkal, vagy akár vágunk hozzá kisebb egyszinű darabokat.

Remek minialbumot, vagy “apróság” tartót készíthetünk belőle. A kis méretű kártyákat körbe felragasszuk a nagy kártya egyik oldalára, és egy tasakot képezünk. Utána még díszíthetjük odaillő címkékkel, kivágatokkal, chipikkel. Attól függően fotót, kommentet, mit tettünk bele.

Mutatom a kis albumomat, ez most üres, és eléggé “minimál”, azaz díszítetlen. Folytatás majd akkor ha kiderül hogy mi kerül bele 🙂
Az alap mindenesetre készen áll a tovább felhasználásra!

Az alap albumka a Carpe diem készlet felhasználásával készült.

Mutatom a fotókat:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Még több kártyakészletet a webshopban találsz.blogba-nevkartya_merika

Facebook    |    Scrapbook    |    Silhouette    |    Sizzix

 

Ha érdekel a scrapbook vagy nem tudod, hogy kezdj hozzá, esetleg megmutatnád alkotásaid, nézz be a Scrapkuckóba, ahol öröm az alkotás! Vár szeretettel egy baráti közösség!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.