OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inspiráció – Snap! kártyakészlet 1. rész

augusztus 29, 2019 8:25 de. | Közzétette | Hozzászólás

Igen – igen!  Egy majdnem egész kártyakészletet kaptam, és rájöttem van is nekem még régről Carpe Diem választólapom!  Nos, az üres Sn@p album ott árválkodik a polcon és tasakjaim is vannak, kezdjünk valamit.

Fotók persze vannak is meg nem is! Mindig valami kéne, de nem éppen az, ami a dobozban vár a sorára. Aztán megvilágosodás!  Én ugye nem PL-k, nem nagyon albumozom napi történéseket, (mert ami van naponta az nem annyira megörökítendő). Azt szoktam, ha a család ünnepel valamit vagy közös programunk van gyerekekkel, unokákkal.

A tavalyi ünneplős fotók még ott voltak, elkezdtem hát Tina névnapjával. A címe azért bolondos névnap, mert csupa bohócos fotót készítettünk, kivéve néhány normális a gyerekekről 🙂

Később majd folytatom sorrendben a többi ünnepléssel, most a kártyákból ide használtam, és nagyon jó hangulatú oldalak születtek. A szövegeket még meg kell írni, de végül is örülök, hogy nekikezdtem!

A túlzottan bohóckodós képek kimaradtak, ne keressétek 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Folytatás következik,  megmutatom mit lehet még az ilyen kártyákból, kártyakészletekből készíteni, ha megmaradnak. Jövök még két alkotással!
blogba-nevkartya_merika

Facebook    |    Scrapbook    |    Silhouette    |    Sizzix

 

Ha érdekel a scrapbook vagy nem tudod, hogy kezdj hozzá, esetleg megmutatnád alkotásaid, nézz be a Scrapkuckóba, ahol öröm az alkotás! Vár szeretettel egy baráti közösség!


Felhasznált termékek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.