IMG_1945

Itt a december – vendégalkotás

december 19, 2019 10:09 de. | Közzétette | Hozzászólás

Novemberi kihívásunk győztese, és egyben a hónap alkotója Baranyi Marika lett. Szokásunkhoz híven, felkértük egy alkotásra, amelyet most megmutatunk Nektek.
Íme Marika üzenete, az alkotás mellé.

 

„Hatalmas öröm ért a múlt havi eredményhirdetéskor, mert az hogy én lettem a nyertes, leírhatatlan volt. Nagy szükségem volt örömforrásra, mert épp a kórház folyosóján a férjem műtétjének befejezését vártam.

 

A decemberi kihívás színeiben nekem nagyon passzolt, de mint oly gyakran fénykép problémám adódott. Egyszer csak eszembe jutott az első havas reggel, amit természetesen fotóztam az ablakon keresztül .  Az új otthonunk és az idei tél első hóesése együtt kellemes érzéseket ébresztett bennem, így gyorsan eldöntöttem, hogy ez a fotó kerül az oldalra. Így esett, hogy a havi kihívásra ezt örökítettem meg.

A vezér színeim a kék és arany, de használtam a klasszikusnak számító  fekete-arany kombinációt is. Az alapkartont itt-ott pecsételtem háttér pecsétekkel, és fröcsköltem arannyal és feketével.

IMG_1943

Igyekeztem izgalmasabbá tenni a finom motívumot  tartalmazó alapot. Az átlósan elhelyezett fehér alapkartont a szélein tépkedtem és öregbítettem Distress Ink vintage photo párnával.

IMG_1944

 

IMG_1947

Egy szép idézet került  még rá – szeretem a verseket – Zelk Zoltán December című költeményének első versszaka.

IMG_1942 (Szerkesztve)

 

Remélem egy-egy elem alkotásra serkent benneteket.  Még van idő, még egy nap 🙂 alkotásra fel!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.