karácsonyi lakásdekor fotóval

Karácsonyi lakásdekor – kihívás inspiráció

december 20, 2018 8:39 de. | Közzétette | Hozzászólás

Novemberben Petra lett a Kedvenc Alkotónk. Megérkezett Ő is az inspirációjával a kihívásunkra. Nézd meg, milyen hangulatos díszt készített!  

“Sziasztok!

Az előszobánkban van egy picurka ablakpárkány, nekem az a lakásdekor helyszínem. Számomra olyan, mint a holland sorházak előkertjei: egy picinyke tér, amit csinosan be lehet rendezni, és könnyedén rendben lehet tartani (ez nagyjából az egyetlen felület a lakásban, amit meg tudok óvni a lerakott és otthagyott cuccok-kütyük-rajzok-zsepik-iratok térhódításától).

A már december elején kialakított karácsonyi dekoromat egészítettem ki most Merika kihívására fotóval. A négy gyerkőcünkről készült csuda-édi fényképet választottam ki, és kerestem hozzá a megfelelő keretet. Pinterest-en inspirálódtam, elsősorban ahhoz gyűjtöttem ötleteket, hogy mi mindennel lehetne díszíteni egy sima képkeretet, amikor rábukkantam a spárgával átkötött fadarabokra. „Wood block photo frame” vagy „wood block photo display” néven szerepelnek ezek a nagyon látványos, minimális díszítéssel is jól mutató és pillanatok alatt elkészíthető keretek. Feltéve, ha van az embernek kéznél egy ilyen fadarabja… Felkutattam az egész háztartást, mire rábukkantam egy évek óta kiselejtezett, széthasadt vágódeszka darabra 😀 😀 😀 Óriási volt a boldogságom! Fehér gessóval lekentem, ráragasztottam egy csík jutazsákszerű anyagot, és keresztbe jó szorosan átkötöttem néhányszor spárgával. Fontos, hogy tényleg erősen meg legyen szorítva a spárga, hiszen ez tartja majd a fotót. Minimális díszítés után belecsúsztattam az aktuális kedvenc családi fényképemet, és nagyon megörültem a végeredménynek.

Gyertek, nevezzetek Merika kihívására, hadd kukucskáljunk be a Ti karácsonyi hangulatotokba is!” A határidő december 20. éjfél.

karácsonyi lakásdekor ablakban karácsonyi lakásdekor szembőlkarácsonyi lakásdekor karácsonyi lakásdekor fotóval

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.