ScrapBolt kihívás inspiráció részletfotó

LOVE – kihívás-inspiráció

március 19, 2019 6:31 du. | Közzétette | Hozzászólás

Andi kihívására készítettem az oldalam. Elkészítésében inspirált Missy Whidden videója és a vágyakozás a nyár, egy kis napsütés után.

Alapnak az Illustrated Faith You are loved készlet egyik papírját választottam. Ez egy nagyon vidám, ám a feketétől karakteres kollekció, nyári témához ideális. A nagy geometrikus szív chipboardot lefestettem fehérre, mert zavart a sörkarton megégett széle. Majd rátettem a csíkos alapra és körberajzoltam ceruzával. Ezt a rajzolt szívet kifestettem. Már itt annyira jó kedvem lett és olyan jól éreztem magam. Teljesen odáig voltam az eredménytől. Mintha eleve így lett volna tervezve.

Azért folytattam… Felragasztottam a szívet középre. Majd ugyanebből a készletből rétegeztem a fotó alá. Úgy gondoltam, a színek majd kiemelik a fotókat. De tévedtem, ezért levágtam a rétegzést, hogy a fotóknak csak egy kis fehér kerete legyen. A díszítőket a Kaisercraft #me kollekció kivágataiből válogattam. Teljesen jól illettek egymáshoz. A cím betűit egy kártyáról kivágtam, fekete kartonra ragasztottam és újra kivágtam. Így már nem vesztek el a színek között. Igazából ennyi volt. Hamar kész voltam, de olyan jó volt visszagondolni a nyári élményekre és közben tervezgetni az ideit. Nekem most ez a kedvenc oldalam, annyira magaménak érzem.

Gyere, játssz velünk a kihíváson! Március 25-ig tudsz részt venni! Egyáltalán nem nagy ördöngősség a festés, ennyi is elég! Nekem is sikerült!

ScrapBolt kihívás inspiráció kész scrapbook oldal ScrapBolt kihívás inspiráció közelről ScrapBolt kihívás inspiráció festésScrapBolt kihívás inspiráció réslet ScrapBolt kihívás inspiráció részletfotó ScrapBolt kihívás inspiráció

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.