ScrapBolt varrott scrapbook oldal Siolhouette Caneoval

Love you more – kihívás inspiráció

augusztus 22, 2018 9:44 du. | Közzétette | Hozzászólás

A nai oldalam Andi mood board kihívására hoztam. Igaz se flamingó, de tengerpart nincs benne.

Először elszontyolodva néztem a mood boardot, mert nemhogy tengerparton, de még csak tó mellett sem nyaraltunk. Mi a jóóó nagy Alföldön voltunk. Ott készültek a fotók. Az egyetlen sík bobpályán, ahol nem fékezel, hanem nyomod a gázt. A hőség azért megvolt. A kicsi sírva menekült a bobok láttán, a nagynak pedig hárman könyörögtünk, hogy próbálja ki, ha már itt vagyunk. Aztán már ki se akart szállni. 🙂

Az oldal alapját még egy klub extrán készítettem, akvarellpapírra. Az & jelet Silhouette géppel vágtam. A többi papír egy régebbi PL-kártya készletből való. A csíkokat is azokból szabdaltam. Díszítettem fotómatricákkal, epoxi pöttyökkel és bélyegeztem.

Az egész koncepció a varrás köré épült. Ez az első géppel varrt oldalam. Azt hiszem, ez látszik is. De nagyon élveztem. közben több gondolat is felmerült bennem:

  • Miért nincs a varrógépen tempomat?
  • Ha így vezetnék, ahogy a varrógép pedálját kezelem, az katasztrófa lenne. Pedig így vezetnék. Nyugi, nem vezetek, épp ezért!

Most jöjjenek a fotók!

ScrapBolt varrott scrapbook oldal Siolhouette Caneoval ScrapBolt varrott scrapbook oldal Siolhouette Caneoval ScrapBolt varrott scrapbook oldal Siolhouette Caneoval ScrapBolt varrott scrapbook oldal Siolhouette Caneoval ScrapBolt varrott scrapbook oldal Siolhouette Caneoval ScrapBolt varrott scrapbook oldal Siolhouette Caneoval

Ne feledd, augusztus 25-ig még várjuk alkotásod a kihívásra! Érdemes részt venni!

És mielőtt elfelejtem! A Silhouette Cameo 3 vágógépet a legalacsonyabb, akciós áron találod a webshopban. Ha karácsonyra ezen gondolkodsz, most vedd meg! Az akció szeptember 15-ig tart csak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.