DSC_4489

MI – kihívás-inspiráció

augusztus 22, 2019 8:44 de. | Közzétette | Hozzászólás

Ismét Merika kihívására hoztam egy oldalt. Nagyon tetszik a keretezős ötlet, volt is még itthon ezekből a Heidisekből, még a Memory Planneres korszakomból. Nagyon szeretem Heidi Swapp kollekcióit, a planneres dolgai nagyon jól használhatók a scrapbookban is.

A mostani oldalamon ismerettségünk 14 évét örökítettem meg. A napokban lesz 14 éve, hogy először találkoztunk! Tényleg sok mindenen vagyunk túl együtt. És itt az együttön van a hangsúly: jóban-rosszban, egészségben-betegségben. Hol kettecskén, aztán hárman, majd négyen. Hol lassacskán andalogva, hol a gyerekek után rohanva. 🙂 De együtt! <3

És most az oldalról. Igazából semmi technikás nincs rajta. Két keretet fotóval töltöttem ki. Ez igazából egy szelfi rólunk, amit kettévágtam. Épp egy váróteremben ülünk és értékeljük a csendet. 😀 A többi keretbe Heidi Swapp papírokat tettem és matricákkal díszítettem. Középen egy klassz planner-boríték van felragasztva. Ebben lesz (terveim szerint) mindkettőnktől egy-egy üzenet. Olyan időkapszula-szerű. Érdekes lesz később visszaolvasni. A cím pedig aranyozott dekorgumi betűmatrica.

És most a fotók.

scrapbook oldal a ScrapBolt augusztusi kihívásárascrapbook oldal a ScrapBolt augusztusi kihívásárascrapbook oldal a ScrapBolt augusztusi kihívásárascrapbook oldal a ScrapBolt augusztusi kihívásárascrapbook oldal a ScrapBolt augusztusi kihívásárascrapbook oldal a ScrapBolt augusztusi kihívására

Remélem, tetszett az inspiráció és játszol velünk. Még van 4 napod, hogy részt vehess a sorsoláson!

blogba-nevkartyak-Viki

Facebook    |    Scrapbook    |    Silhouette    |    Sizzix

Ha érdekel a scrapbook vagy nem tudod, hogy kezdj hozzá vagy megmutatnád alkotásaid, nézz be a Scrapkuckóba, ahol öröm az alkotás! Vár szeretettel egy baráti közösség!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.