22_DSCN8573

Mi, négyen

május 14, 2017 2:44 du. | Közzétette | Hozzászólás

A scrapbook új barátnőket is adott nekem, nem is akár milyeneket, nem is akárkiket: Andit, Brigit, Mónit.

Brigit már korábbról ismerem, de így négyen úgy másfél éve egy scrapbook tanfolyamon kerültünk össze, és azóta sem engedjük egymást. Érdekes a sors, ahogy egymás mellé sodort bennünket és annyira egy hullámhosszon voltunk, hogy a tanfolyam után is szerettük volna az ismeretséget ápolni. És az ismeretségből barátság lett.

Ahogy barátoknál lenni szokott, ahányan vagyunk, annyi félék. Esetenként egymás ellenpólusai, de ettől még nagyon jól működünk együtt. Nagyon szeretem őket, és köszönöm, hogy a barátaim!

A szedresi táborban készült rólunk néhány igen jó kép (köszi, Szilvi!), nem volt kérdés, hogy nagyoldal is lesz az egyikből. (Megjegyzem, egy album is készült, de azt majd később…)

A papírválasztás sem véletlen: Mónitól kaptam a szülinapomra Heidi Swapp Magnolia Jane “sima” és fóliás papírt , meg hozzá matricákat. Gyönyörű, de komolyan…! És mi lenne méltóbb egy ilyen papírhoz, mint felhasználni VELÜK, a scrap-barátnőkkel? Ezért esett a válaszatásom rá, még akkor is, ha a fotó színei miatt nem feltétlenül választottam volna ezt a papírt. Ugyanakkor nagyon illik hozzá. A fóliásból kivágtam két-három bokrétát, azok kerültek díszítésként a csíkos papírra, hozzá pedig néhány matrica. A NCSD natúr chipboardokat fekete domborporral vontam be, mert az összhatás nekem igényelte a feketét. És igen, ragyogunk!

Lányok, köszönöm, hogy vagytok, és hogy ilyenek vagytok!

2_DSCN8570

2_DSCN8571

2_DSCN8572

2_DSCN8574

2_DSCN8569

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.