OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minialbum a természetről

június 4, 2019 7:31 de. | Közzétette | Hozzászólás

Sokat foglalkozom azzal, miből is lehet valami szépet, újat alkotni.  A gyerekek kamaszodnak, szeretik ha készül róluk valami, de talán lassan a publikáció már nem lesz a kedvencük. Én pedig imádom  ezt a hobbim is, nem nagyon mondok le róla. Persze lehet készíteni, és nem mutogatni. Van ilyen is, de jó érzés megosztani amit készítünk, és még jobb ha inspirálunk, kedvet csinálunk vele! Nekem ez fontos lett, valahogy részévé vált az alkotásnak.

Keresgéléseim közben találtam rá Celmára, egy francia hölgyre. Csodás természeti képeket rendez albumokba, és felfedeztette velem a pecséteket, azt hogy mennyi mindent meg tudunk alkotni magunk a díszítésre. Sajnos már lassan elfelejtjük. Persze azért én csaltam kicsit, és használtam a vágataimat, de legközelebb már az újonnan beszerzett,  festésre is használható tintapárnákkal alkotom a díszítőket. Pecsételésre most is használtam, nagyon szuper volt. Előkerült a jó kis Sizzix is, valamint a dombormappák is 🙂

Az albumról annyit, hogy a fotókat most “kölcsönvettem”, és  köszönöm hogy ilyen szépeket alkotnak profi fotósok.  Csak a magam kedvére készítettem az albumot, és szeretettel mutatom Nektek. Tudom a scrappes lányok közt van sok szuper fotós, biztosan kedvet kapnak egy ilyen, vagy hasonló albumhoz.

Jöjjenek a fotók 🙂OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Szép alkotós nyári napokat kívánok, a kihívásunk már él! Legközelebb inspiráció is lesz! 🙂

Ha érdekel a scrapbook, inspirálódnál vagy épp tanácsra, segítségre van szükséged, nézz be a Scrapkuckóba, ahol öröm az alkotás! Várunk szeretettel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.