OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Négy generáció

augusztus 20, 2019 9:22 de. | Közzétette | Hozzászólás

Viki említette egy előző blogbejegyzésben, hogyan szoktunk “játszani”, ha egy baráti scrap társaság összegyűlik. Most én is hoztam egy oldalt, ami így készült, és nagyon kedves a szívemnek. A játék neve staféta, és a lényege, hogy mindenki aki részt vesz benne kikészít egy fotót, egy hátteret(vagy többet) és sok apróságot, kellékeket díszítőket. Aki részt vesz a játékban, körbejár, és minden oldalon csinál egy dolgot. Nem ragasztja le természetesen, de odateszi ahová gondolja. A végén a tulajdonos ha tetszik a végeredmény mindent rögzít az oldalon. Le is vehet, vagy hozzátesz még, de a nagy része közös alkotás! És ez a lényege, számomra ezért nagyon kedvesek az így készült oldalak. Az utolsó fotó édesanyámról, és a négy generációról.
Nagyon szeretem oldal lett, köszönöm lányok!

Ha összejöttök kisebb baráti alkotásra, javaslom kipróbálni, nagyon nagy örömszerzés lehet belőle, és igazi emlékmegőrzés 🙂

Az oldal az Indigó Hills 2 készletből készült.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ha érdekel a scrapbook vagy nem tudod, hogy kezdj hozzá vagy megmutatnád alkotásaid, nézz be a Scrapkuckóba, ahol öröm az alkotás! Vár szeretettel egy baráti közösség!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.