golddecor6

Novemberi kihívás – dekorra fel!

november 2, 2017 10:09 de. | Közzétette | Hozzászólás

Szeretnék én is gratulálni a selfie kihívás nyerteseinek. A Hónap Kedvenc Alkotója a zsűri szavazása alapján Dömötör Petra, a szuperklassz ajándékcsomag pedig Dézsi Melindáé!

Nnno és akkor meghoztam az új kihívást, így szóla:

A novemberi kihívás a téli és a karácsonyi dekoráció jegyében zajlik. Nevezésként elfogadunk bármilyen dekorelemet, amit scrapbook-technikával készítettél, vagy ami ötvöződik az emlékmegőrzéssel – például az a leporelloalbum, amit kihajtogatva kiteszel a polcra és a lakásod szezonális dekorációjához tartozik, elfogadjuk, csak úgy, mint a zászlófűzéreket, karácsonyfadíszeket, vaaaagy fényképes, tárgyi emlékes alkotásodat. Ez utóbbi esetben, kérlek, írd le nekünk a levélben, hogy mi az a tárgyi emlék – ha nem lenne egyértelmű. Köszönjük!

Most pedig az inspirációs dekorjaim következnek.

Még mindig teljesen odáig vagyok a My Mind’s Eye karácsonyi készletéért, a Joyful-ért! Úgyhogy készült egy fekete-fehér-arany dekorációs inspiráció is, amit természetesen Minc-es csudaságokkal egészítettem ki! És igen, készülök a hónapban több dekorinspivel is, elvégre annyi karácsonyi kincsem van, nem hagynám őket parlagon!

Nem saját ötletek, tele van a Pinterest ilyen és ehhez hasonló ötletekkel, hosszú évek óta! Mindegyiket lementettem már jó régen, ráadásul vagy tucatnyi verzióban. Épp itt volt az ideje, hogy némelyiket meg is valósítsam!

 

golddecor

 

Sima, egyszerű, fehér, 10x15cm-s képkeretek. Maradék sb-papír, az egyik fóliázott papír negatívja, néhány csipi, és kész. És ennél sokkal, de sokkal jobbakat is ki lehet találni. Ez csak a fotózás közben jutott eszembe, úgyhogy maximum öt perc volt a kettő…

golddecor7

 

Be kell még szereznem néhány képkeretet. Nincs mese. És elárulok még valamit. Úgy rögzítettem mindent, hogy leszedhessem az elemeket és készülhessen a következő verzió, amíg nem jutok el ismét a sárga-kék áruház polcaihoz!

😀

golddecor6

golddecor2

 

Jelenleg az abszolút favoritom ők! És mennyire bosszantó, hogy fotón nem jön ki, mennyire csillog-villog az aranyfólia miatt!! A nagyobbak kb két-két 12×12″-es papírból készültek, a közepesek nem egész egyből, és bígelve. A minik vágókéssel, max 10x5cm-s papírdarabkából. Nehéz volt megállni, hogy ne csináljak többet, de már nem nagyon fért volna!

golddecor4

golddecor5

 

Ééééééééééééés a csudacsomag, amit a szerencsés nevező nyer:

Crate Paper – Snow and Cocoa készletből elemek és Heidi Swapp glitter. Wooow!!

 

snow

Idézzük fel a kihívás szabályait!

  • A kihívásra készült alkotásokat 2017.11.25-ig várjuk a csapat@scrapbolt.hu címre
  • Nevezhetsz bármilyen scrapbooktechnikával készült vagy fényképes dekorációs alkotással, amely megfelel a kihívás feltételeinek.
  • Eddig máshol még nem publikált alkotásokat várunk, és kérünk, hogy Te is csak 2017.11.25-e után tedd művedet nyilvánossá.
  • Ha az alkotásod liftelés, vagy más alkotó műve insprált, mindenképpen tedd közzé, vagy utalj rá.
  • Lehetőséget biztosítunk, azaz meghívjuk a Hónap Kedvenc Alkotóját, hogy a következő hónapban legyen vendég csapattag, és a blogon megmutathatja több alkotását. A Hónap Kedvenc Alkotója abban a hónapban a kihívásban nem vehet részt.
  • Csak 1 db fotót küldj, amely 1000 pixelnél nem szélesebb. Ha olyan az alkotás, külön jelezzük, hogy két fotót kérünk róla. (Ha nem tudod átméretezni a képet, az sem baj.)
  • 2017.11.26-án feltöltjük a képeket a Facebook oldalunkon egy albumba, ahol egymás alkotásait meg lehet nézni.
  • A nyertest sorsolással választjuk ki a random.org segítségével. Nincs lájkgyűjtés.
  • A zsűri sem marad tétlen: az alkotások közül kiválasztjuk az első hármat, melyek nagyobb eséllyel indulnak a sorsoláson. Az első helyezett 4x, a második 3x, a harmadik 2x kerül a virtuális kalapba, mindenki más egyszer. Ebből a kalapból sorsolunk a végén. A zsűri által választott alkotás nyeri a Hónap Kedvenc Alkotója címet.
  • Eredményhirdetés 2017 december első napjaiban.

Juuujjj!! Olyan izgatott vagyok!! és kilukad az oldalam!!

😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.