2019-11-13 10.21.54

Novemberi liftelés

november 22, 2019 10:30 de. | Közzétette | Hozzászólás

Pár hónap kihagyás után Era felvetette, hogy újra folytathatnánk a liftelős játékunkat. Szerintem az egészet előre kitervelte,mert mikor mondtuk, hogy jóóó, már hozta is a liftelendő oldalt. 😀

Ulrike alkotásait nagyon szeretem,választottam már én is Tőle oldalt. Mindenképpen valami téli hangulatban gondolkoztam, mert a Carta Bella Snow Much Fun készlete már egy ideje várja, hogy alkossak belőle valamit.

 
A Carta Bella papírokkal idén kerültem közelebbi kapcsolatba egy utazós készlet gyanánt, és nagyon megtetszett, hogy strukturált a felületük. Aztán amikor ezt a készletet megláttam, tudtam, hogy ebből szeretnék téli albumot készíteni. A kiegészítők talán annyira nem az én ízlésemnek valók, de azért van benne bőven használható. A papírok viszont gyönyörűek. Olyan igazi simogatni valók. 😀

 

Liftelni sokféleképpen lehet. Mivel én általában akkor alkotok így, ha nincs inspirációm, vagy egyszerűen csak kevés alkotóidőm van, így én általában vázlatszerűen liftelek. Most is igyekeztem pontosan követni az eredeti oldalt, és szerintem ez elég jól sikerült.

 

 

page Snow Much Fun   Snow Much FunSnow Much Fun

 

Ne felejtsétek a havi kihívást se, már csak 4 napig tudtok játszani!

 

blogba-nevkartya_andi

                                           Facebook    |    Scrapbook    |    Silhouette    |    Sizzix    |    Hírlevél

Ha érdekel a scrapbook vagy nem tudod, hogy kezdj hozzá, esetleg megmutatnád alkotásaid, nézz be a Scrapkuckóba, ahol öröm az alkotás! Vár szeretettel egy baráti közösség!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.