Márciusi Hónap Alkotója ScrapBolt Hulman Edit scrapbook oldala

Nyuszi, hopp! – márciusi vendégalkotónk, Edit

április 12, 2018 7:13 de. | Közzétette | Hozzászólás

Márciusban Edit lett a Hónap Kedvenc Alkotója ezzel az oldalával. Most bemutatja kedvenc masináját! És láthatjuk, mikor egy nyuszifüles hajpánt scrapbook oldalra kerül. Ez az igazi emlékmegőrzés! Köszönjük, Edit!

“Sziasztok!

Március Kedvenc Alkotójaként ismét lehetőséget kaptam, hogy vendégszerepeljek a blogon.

Nem árulok el nagy titkot, de a legkedvesebb scrapbookos eszközöm a Silhuette Cameo-m. Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyi lehetőséget rejt ez a kis masina. Most is ezt vetettem be, igaz hogy eredetileg nem oldalhoz készítettem vele egy szuper kivágatot.

Van nekem egy nagyon csacska, szeleburdi, imádnivaló kislányom, aki ahogy hazaértünk az iskolából mindent azonnal elfelejt, ami ott történt!  Szerencsére az osztályfőnök nagyon pontosan mindent közöl a szülőkkel az üzenő füzetben, de van amikor az üzenet nem jut el időben a címzetthez, azaz hozzám! 

Ez történ legutóbb is. Az osztály húsvét előtt „nyuszis napot” tartott az iskolában. Ennek kapcsán minden gyereknek kellett valami nyuszis dolgot vinni vagy viselni. Nos, ezzel az üzenettel a nevezett nap előtti este szembesültem!  Mit tesz ilyenkor egy scrapbookos anya? Hát gyorsan összedob egy nyuszi füles hajpántot! Segítségül hívtam az én nagyra becsült Cameo barátomat, és a print and cut funkció segítségével pikk-pakk készen is volt egy remek kis fejdísz.
Mondanom sem kell, hogy nagy sikert aratott minden kislánynál a suliban. Annyira tetszett nekem is, hogy semmiképp sem szerettem volna, ha a jelmezes dobozban kallódik, ezért felhasználtam egy egyszerű, vidám kis oldalhoz.”

Márciusi Hónap Alkotója ScrapBolt Hulman Edit scrapbook oldala

Márciusi Hónap Alkotója ScrapBolt Hulman Edit scrapbook oldala

Márciusi Hónap Alkotója ScrapBolt Hulman Edit scrapbook oldala

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.