OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Októberi utazás – Vidéki Anglia…és én 1. rész

október 22, 2019 9:22 de. | Közzétette | Hozzászólás

Igen, olyan szerencsés voltam, hogy egy lelkes kis csapattal, több vidéki angliai kisvárost (falut ?) meglátogathattam. Csodálatos helyeken jártunk, finomakat ettünk, és az eső sem tudta kedvünket szegni. Iszonyatosan sok fotó készült! Én bevallom volt hogy nem fotóztam, mert annyira szívtam magamba a hangulatot, a látványt. Később meg próbátam festői szemmel fotózni, de nem kellett erőlködni, minden festői volt!
Végül annyi fotó készült rólam, és persze Tináról (meg mindenkiről 🙂  hogy először készítek egy albumot azokkal a fotókkal amik rólam szólnak, és majd lesz egy “csak” vidéki Anglia!

Befűzős album lesz, bár 40 fotónak kell beleférni, de majd igyekszem! Ma a borítót mutatom meg Nektek. Kérek türelmet a folytatáshoz, mert szeretném nagyon mívesen elkészíteni, és szöveget is írnom kell. 🙂

Mutatom a borítót, és az első oldalakat. Természetesen megint egy doboz az alap. Én nagyon szeretem ezeket, mert nem túl kemények, de bekötve pont olyan, hogy jó kézbe venni nem nehéz, stb.
a készlet Prima Marketing Darcelle készlete.

Íme a képek:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

folyt köv.

blogba-nevkartya_merika

|    Scrapbook    |    Silhouette    |    Sizzix    |    Hírlevél   

 

Ha érdekel a scrapbook vagy nem tudod, hogy kezdj hozzá, esetleg megmutatnád alkotásaid, nézz be a Scrapkuckóba, ahol öröm az alkotás! Vár szeretettel egy baráti közösség!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.