Pocket Letters ScrapBolt vendégalkotó

Pocket Letters Mónitól

október 30, 2016 8:54 du. | Közzétette | Hozzászólás

Abban az óriási megtiszteltetésben volt és van részem, hogy a szeptemberi kihíváson a Scrapbolt Kedvenc Alkotója lettem! Ezt szeretném újra megköszönni! És az ezt követő felkérést is, hogy vendégalkotó lehetek itt és most! (Mi köszönjük, hogy elfogadtad.)

Egy Sokatok számára ismert műfajban készült alkotásomat hoztam – egy Pocket Letterst. Izgulok nagyon, mert néhány óra múlva fogja megkapni egy nagyon Kedves Barátnőm, neki készült.

A Pockett Letters Janette Lane nevéhez fűződik, leegyszerűsítve levelezőtársak alakulnak, akik bizonyos időközönként egy téma mentén küldenek egymásnak Pockett Letterst. Maga a forma egy nagyjából A4-es méretű, 3×3 osztású úgynevezett kártyagyűjtő tasak. Ezeket le lehet fűzni, akár külön gyűrűsmappába is, én a 12″ mappámban tartom őket – mivel hetente készül egy oldal az életünkről, nagyon jó érzés ott lapozgatni az ajándékba kapott szépségeket is!

Azt szeretem legjobban a Pocket Lettersben, hogy igazi kihívás összehozni a kilenc kártyát, hogy összhangban legyenek, de külön-külön is egy egészet alkossanak, hogy elmondhatok velük egy csomó mindent, amit az ajándékozottnak szeretnék, és amit ráadásul egy levélkében is megerősíthetek. Jaaa igen! A másik oldalát pedig meg lehet pakolni szuper scrapkincsekkel!! Kell ennél jobb móka?!

A most készült Pocket Lettersem egy barátnős, nevetős, igazi csajos napnak állít emléket. Öten felkerekedtünk és készítettek egy csomó fantasztikus fotót rólunk, aztán kávézgatás, sütizgetés, beszélgetés, persze jó sok nevetéssel! Valójában nem tudom, hogy mi volt előbb, az ötlet, hogy a közös napunk lesz a PL témája, vagy a legújabb papírszerelmem, a RossiBelle?! Annyira egymásnak találtál ki őket!! Már készítettem belőle képeslapot, szülinapi tagalbumot, és egyre pontosabban tudom, hogy milyen album fog még készülni. Vannak megunhatatlan készletek, ahol a legapróbb lehulló darabokat sem dobja ki az ember scraper lánya, mert soha sem tudni, mit lehet még felhasználni belőle 😀

De elég a hosszú felvezetésből, íme a Csajosnap Pocket Letters:

Pocket Letters ScrapBolt vendégalkotó

Pocket Letters ScrapBolt vendégalkotó

Pocket Letters ScrapBolt vendégalkotó

Pocket Letters ScrapBolt vendégalkotó

Pocket Letters ScrapBolt vendégalkotó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.