Project Life ’06 1. hét

január 27, 2016 2:21 du. | Közzétette | Hozzászólás

Múlt héten bemutattam, milyen stílusban és koncepcióban készült a 2015-ös PL albumom. Megígértem, hogy ma betekintést nyerhettek a 2016-osba. A nyitóoldallal és az első héttel elkészültem. Igyekszem majd hozni a többit is időről-időre, ezzel is motiválva saját magamat.

A 2016-os kezdőoldalam, talán ismerős néhányotoknak, mert a blogomon már megosztottam Veletek. Hoztam azoknak, akik lemaradtak. 🙂 Everyday Edition PL kártyákat és scrapbook papírt használtam a kártyákhoz. A Fuse Toolt is bevetettem a jobb felső sarokban. 🙂

project life title page 2016

Az első hétről dupla oldal készült. Igazság szerint ez az első dupla oldalam. Nem volt egyszerű a fényképek, papírok színét összehozni és a megfelelő kiegészítőkkel is bajban voltam néha. Több felvonásban készült, mert érlelődnie kellett, de a végeredménnyel egészen meg vagyok elégedve.  🙂 Imádok mindenféle matricát, ezen a projekten is sokat használtam, pl ezeket a Dear Lizzy feliratokat. Nézzetek szét a webshopban, mert sok új betű és pufi matrica is érkezett, pl. ilyen.

pl1wk

pl1wk_1

xDSC_0313

Részletek:

pl1wk_3

pl1wk_2

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.