dav

Scrapbook-oldal csapatmunkával

július 29, 2019 9:57 du. | Közzétette | Hozzászólás

Ma egy nyári scrapbook-oldalt hoztam. Igaz, a fotó tavalyi és az oldal sem most készült. A múltkor már mutattam egy szkrepper-baráti összejövetelen készült oldalt, Ez is ott készült, egy játék keretében, csapatmunkában.

A játék során mindenki kiteszi az asztalára a fotóját és amiket hozott az oldal elkészítéséhez. Aztán a szomszédja helyére lép és rátesz vagy megváltoztat valamit az oldalon. És ez így megy addig, amíg a sor végére nem érünk vagy késznek nem nyilvánítja vki az oldalt. Nagyon izgalmas játék. Minél többen vagyunk, annál jobb! Egyetlen szabály van: nem ragasztunk le semmit. Ha elvileg kész az oldalad és neked is tetszik, leragasztod. De változtathatsz is rajta.

Szóval ez az oldal így készült. Nem változtattam rajta, nem találtam vállalhatatlannak és kedves emlékek fűződnek az elkészültéhez. Feltöltéskor vettem észre, hogy egy cím jót tenne neki. Majd utólag pótlom. A kommentet is itthon írtam rá.

cof davcof cofdav dav

Ha szeretsz játszani és szereted a szép papírokat, kiegészítőket, most lehetőséged van nyerni a Facebook-oldlaunkon. Gyere, ne maradj le!

Ha érdekel a scrapbook, inspirálódnál vagy épp tanácsra, segítségre van szükséged, nézz be a Scrapkuckóba, ahol öröm az alkotás! Várunk szeretettel!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.