Sizzix-kés inspirálta Silhouette képeslap

augusztus 23, 2017 8:35 du. | Közzétette | Hozzászólás

edf

Mint már előző bejegyzésemben említettem, mostanság rengeteg képeslapos videót nézek. A mostan poszt alapötletét ez a videó képezi. A videót ajánlom Sizzix géppel rendelkezőknek. Kitűnően mutatja, hogyan használjuk a vágókéseket kreatívan és sokféleképpen.

De ez a poszt kifejezetten Silhouette digitális vágógéppel rendelkezőknek szól. A végén videó-tutoriallal!

Az úgy volt, hogy szerettem volna elkészíteni a fent említett videóban szereplő lapokat, de nem volt megfelelő késem hozzá. Ezért elkezdtem gondolkodni, hogy tudnám megvalósítani Silhouette Cameoval. Mindját mutatom, hogyan. A végén pedig a fájl elkészítéséről lesz egy lépésről-lépésre videó, a Silhouette Studio v4 porgramban.

Szóval elkészítettem a vágófájlt, amit innen le tudsz tölteni, és kivágtam alapkartonból. Fontos, hogy jól ragadjon az alátét, hogy a pici körök ne jöjjenek le, maradjanak a helyükön. Mielőtt leszedtem volna az alátétről a karikákra 3D ragasztókockákat tettem. Annyira sok karika volt, hogy a végén nagyobb ragasztókat kellett négybevágni.

edf

Miután leszedegettem a ragasztókról a fóliát, rátettem a sima téglalalpot. Majd lehúztam az egész szendvicset a vágólapról.

edf

Majd lefejtettem a lyukacsos alapot, amit nem ragasztottam oda. Ezt egy másik lapnál felhasználtam.

edf

Ezzel elkészült az alap,

edf

amit díszítettem és fehér, félbehajtott képeslapalapra ragasztottam.

edf

edf

edf

edf

edf

Itt pedig az ígért videő a vágófájl létrehozásáról Silhouette Studio v4 programban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.