IMG_8369_2

Summer – Dorottya májusi vendéginspirációja

május 12, 2019 6:35 du. | Közzétette | Hozzászólás

Áprilisban Dorottya lett a Kedvenc Alkotónk. Először nevezett a kihívásunkra és rögtön nyert is!  Nem kell félni tólünk és higgyetek jobban magatokban! Amint a példa is mutatja. Nagyon tehetséges alkotó. Fogadjátok szeretettel most őt a blogon ezel a csudi oldalávl, amely már nyárra hívogat.

„Sziasztok!

Nagy örömömre (és egyben meglepődésemre), az első ScrapBook.hu-s kihívásomra készített oldalammal megnyertem a Hónap Kedvenc Alkotója címet. Eddig ódzkodtam a kihívásoktól, nem tartottam elégnek hozzá a tudásom, tapasztalatom, hogy belevágjak, de nagyon örülök a lehetőségnek és ezentúl minden hónapban próbára teszem majd magam.

A május a kedvenc hónapom, ami egyben a születési hónapom is… (micsoda egybeesés:D), ezért amint megláttam a témát, azonnal belevágtam az ehavi kihívásnak. Meglepő módon szinte azonnal épültek egymásra a különböző elemek, pontosan két este (és egy kis tologatás, rendezgetés után) el is készült az oldalam.

Addig-addig keresgettem, még elő nem került ez a horvátországi nyaralásunkon készült fotó rólam, így adta magát, hogy ebben az esős időben egy vidám nyári hangulatú oldalt fogok készíteni. A hangsúlyt a kihívásban foglaltaknak megfelelően a lap külső 1/3 -ra, alulra helyeztem. Az oldal elkészítéséhez a Crate Paper – Sunny Days kollekciójából válogattam papírokat. (Háttér: Seaside, Kivágott elemek: Sunkissed). Eddig úgy gondoltam, hogy nem vagyok egy „nagy varrós”, de egyre inkább kezd megtetszeni, sokat kísérletezgetek vele. Mivel varrógépem nincs, a háttért adó két papírt kézzel varrtam össze, és egy kevés rózsaszín festékkel pacáztam rá.

A kivágott kis táskára sárga fonálból készítettem bojtot, hogy kicsit hasonlítson arra, ami a képen a kezemben van  A gémkapcson látható kis bojtot is én készítettem, hogy színben passzoljon az oldal másik fele is a táskához.

Mivel utálok bármit is eldobni, igyekeztem minden maradék papírfecnit, így vagy úgy felhasználni. Az avatott szemeknek talán feltűnik, hogy a sunny days felirat tulajdonképpen a Sunny Days 12*12 papír alján lévő márka és kollekció jelzés, amit az ember általában levág és eldob. 

Remélem, nyertek egy kis inspirációt az oldalamból és Ti is belevágtok a májusi kihívásba!”

IMG_8367 IMG_8368 IMG_8369

Dorottya blogján további alkotásait is megnézheted.

Ha tetszett az inspiráció, gyere és csatlakozz a kihíváshoz! Részletek a blogon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.