OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Szeretet albuma

január 22, 2020 8:00 de. | Közzétette | Hozzászólás

Nem vagyok Valentin nap kedvelő, de elfogadom azt, ha mások ünneplik. Még az elmúlt évben készült a Valentin nap jegyében egy kis albumom, igazából magamnak, a családi párokról. 🙂 Igen valahogy a hangulat hatott rám, és én nagyon ösztönös alkotó vagyok. Mindig a hangulatom, és a pillanatnyi helyzet határozza meg az alkotások milyenségét.

Az album szív alakú, és a legtöbb díszítés benne szívecskét ábrázol. Bármilyen szép papír, pauszpapír kerülhet bele, valamint a borítója fehér polisztirol lapból van.
Kézzel rajzoltam egy szívet, és azt több féle papírból kivágtam. Félbehajtás után két lyukat tettem rá, és összefűztem. A fotókat körvágóval Sizzixel kivágtam, és így a szívek tetejére kerültek.
Ide illő idézetek, néhány chipi, és apróság, készen is van. Az elmúlt év ilyen időszakában készült, nem igazán trendi papírokból, de javaslok néhányat a mostaniakból. 🙂                                                        pl. Carta Bella Hello Sweetheart kollekció,
pl.  Simple Story  Kissing booth

Díszítőnek használhatod pl. ezeket 🙂

Még van idő , bőven elkészülhet, és a posta is belefér. Igazán szép ajándék, még magunknak is, de a kedvesünknek biztosan!

Nézzük a fotókat: ( a fehér borító, nagyon fényes volt, nem tudtam csak ilyen foltosan fotózni)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

blogba-nevkartya_merika

 

Facebook    |    Scrapbook    |    Silhouette    |    Sizzix    |    Hírlevél

 

Ha érdekel a scrapbook vagy nem tudod, hogy kezdj hozzá, esetleg megmutatnád alkotásaid, nézz be a Scrapkuckóba, ahol öröm az alkotás! Vár szeretettel egy baráti közösség!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.