banner

Szülinapi zászlócskák – hepi börszdéj, Andi!

július 19, 2017 10:50 de. | Közzétette | Hozzászólás

Még enyhén a tegnapi szülinapi buli hatása alatt vagyok. Túllelkes poszt következik

😀

Olyan ritkán tudunk meglépni az otthoni mókuskerékből, pedig ha valamire, erre igazán szükség van! Feltölt, lelazít, és ha lehet, még sokkal jobban szeretem az én folyton nyüzsgő, nem kicsit hangos, teljes embert kívánó kis családomat! Ráadásul negyvenen túl kellett rájönnöm, hogy a fehérpecsenye isteni, Aperolt többet ne igyak, és az óriáskerék kb három másodperc alatt csinál belőlem viháncoló kis tinit!

Szóval Csajok, Anyukák, Scrapperek! Amikor csak tehetjük, hasítsunk ki magunknak egy egész estés, gyerek- és kötelezettségmentes programot, mert szuper, mert nyár van, és persze mert megérdemeljük!

Azért szó esik ám az ajándékról is!

Egy papíros girlandot már mutattam, de most tovább mentem: szülinapi zászlófüzért készítettem. Varrógéppel. Én. Nem könnyű. Ámde nem is nehéz, csak van néhány trükkje! Mivel ezeket még nem ismerem, egészen nevetséges próbálkozásaimról tudnék beszámolni. De nem teszem. Mégiscsak egy scrapblogon vagyunk, ugyebár! Vékony textil esetén annyit tudtam, hogy kelleni fog másik réteg is, hogy legyen tartása. Sajnos papírral nem lett szép, túl merev és kemény lett. Feltúrtam az anyagos ládikót, többféle verziót kipróbáltam, végül három réteget varrtam össze: egy vékonyat, szinte hártyaszerűt, viszont szép menta színe van, ami tökéletes lett középső rétegnek, és egy krémszínű bútorvásznat, ami elég vastag volt, de nem merev. Folyton elcsúszkáltak, ezért kétoldalúval rögzítettem őket egymáshoz. Nnnnamármost, azóta új infóm van, Tamcsinak hála! Ragasztófátyol. Kétoldalú. Még nem teszteltem, de legközelebb tuti beszerzek egy ilyet! A kétoldalú ragasztó egy helyen látszik, ahogy keresztben lett megfogatva és nem szép. Szóval aki teheti, ne ezt használja, vagy legyen körültekintőbb nálam.

A zászlócskákat díszítettem NőiCsizma Design szülinapos csipikkel, flitterekkel és maradék On Trend 2 matricákkal. Merthogy a méltán népszerű kollekció textil verziójából varrtam. Gyönyörűek ezek a textilek! Még úgy is ütős ajándékok készülhetnek, hogy tök egyértelműen varrás-kezdő vagyok! Ez azért lelkesítő, nem?!?

😀

Készült néhány party-dekor is a fíling kedvéért; méhsejtpapírból gömbök, Minc-fóliázott feliratok, masnik és A N D I betűk a csomagolásra.

dekor1

dekor3

bannerx

banner1

banner2

banner3

banner4

banner5

banner6

banner7

banner8

Boldog szülinapot, Andi!

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.