Táborozni voltunk

július 8, 2015 9:04 de. | Közzétette | Hozzászólás

Az elmúlt hétvégén került megrendezésre a nyári Scraptábor Tarjánban. Gondoltuk Titeket is érdekelni fog, hogy mi történt ebben a szűk három napban. 🙂 Bár a tábor nagyon laza és igazság szerint mindenki azt csinál amit szeretne, mindig van egy program, amin bárki részt vehet. Ennek az eszközlistáját a tábor előtt szoktuk megkapni, így már felkészülten megyünk a workshopokra. (A kép klikkre nő.)scrapbook tábor program

Minden workshopról és elkészült alkotásról most nem mutatok képet, csak néhány pillanatfelvétellel próbálom bemutatni a tábori atmoszférát. Elképesztő lehetőség, hogy reggeltől estig (akár éjfélig!) csak a scrapbookozással tudunk foglalkozni, semmi más dolgunk nincs mint alkotni, új dolgokat tanulni na és persze egymás kincseit megcsodálni, kipróbálni vagy akár csereberélni. 🙂

Alkotóterem:scraptábor

Merika workshopot tart: (A fényképet készítette: Kele Tímea-Gólya)

Merika ws

Színes viaszpaszta workshop: (A fényképet készítette: Kele Tímea-Gólya)

színes viaszpaszta

Alkotás folyamatban:scrapbookozás

Szombati csoportkép: (A fényképet készítette: Kele Tímea-Gólya) scraptábor

A sok szuper workshop mellett nekem két kedvencem van még a táborban. Egyik a fotócserés játék. Ennek a lényege, hogy aki részt szeretne venni a játékban a tábor előtt elküld egy általa kiválasztott képet Vikinek, Ő pedig kisorsolja a párokat, ezután otthon elkészülnek a 12″x12″-es alkotások. A tábor első napján mindenki titokban átadja az oldalát Vikinek, majd a második nap egy mini kiállítást rendezünk a sorszámozott oldalakból. Ekkor jön az izgalmas rész, megpróbáljuk megtippelni, hogy melyik oldalt ki készítette. Este eredményhirdetés, ahol minden kiderül. Az első 3 helyezett pedig csúcszuper ajándékokat kap.

(A fényképet készítette: Kele Tímea-Gólya) fotócserés játék

A fotócserés játékon ketten is részt vettünk a ScraBolt csapatból. (A fényképeket készítette: Farkas Bernadett)

Tamcsi oldala:

fotócserés játék

És az én oldalam:fotócserés játék

A másik kedvencem (nem is értem miért) a sok-sok ajándék. A kedves scrapbook szponzoroktól nagyon sok felajánlást kaptunk. Köszönjük nekik, név szerint: Pentart, NőiCsizma Design, Scrapfellow, ScrapBolt, Pippi.hu, FN Deco, eztettem.hu, PaperGirl, hobee.hu. Ezen a képen éppen a Pentarttól kapott kötényekben pózolunk. (A fényképet készítette: Kele Tímea-Gólya)

pentart kötény

Száz szónak is egy a vége! A tábor SZUPERSZÓNIKUS volt! Czencz Vikinek hálásan köszönjük a szervezést! Jövőre találkozunk.

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.