Termékbemutató a Kreatív Hobby-ban…

október 23, 2011 10:55 du. | Közzétette | Hozzászólás

Szombaton egész napos termékbemutatót tartottunk a Kreatív Hobby Üllői úti üzletében. A legújabb Sizzix és Tonic termékek (igen, az új bordűrlyukasztót is) mellett a Zutter Bind-it-All spirálozót és a Silhouette vágógépet is ki lehetett próbálni.

A Sizzix termékek közül a karácsonyi Bigz vágósablonok ajándék domborítómappával volt a menő. Mindenki ‘madarat akart fogni’. A Framelits és bélyegző készleteket is nagy érdeklődés övezte, hiszen igazán egyszerű velük pecsételt mintákat szépen körbevágni. A Tonic fogasléces minta- és bordűrlyukasztók mindenkinek bejöttek, hiszen akár 500 grammos papírt is lehet velük vágni. A Bind-it-All spirálozó is sikert aratott, hiszen nagyon egyszerű vele albumot, naptárt, noteszt és más érdekes alkotást készíteni. Bár az új Silhouette Cameo csak két hét múlva érkezik meg, az előző változat is lenyűgözte a résztvevőket széleskörű használhatóságával (scrapbook, képeslapkészítés, ruházat díszítése, strasszkő minták és textilfestő sablonok, otthon dekoráció, feliratkészítés, rajzolás).

Nagy volt az érdeklődés, alig sikerült egy-két szendvicset megenni. Nem maradtál le semmi jóról, mert várhatóan lesz még hasonló eseményünk 🙂

Képeket is teszünk ide, amint megkapjuk, ugyanis fényképezésre nem volt időnk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.