dav

Together

július 19, 2018 12:17 du. | Közzétette | Hozzászólás

A kivágóívek nagyon elterjedtek mostanság. Legfőképp a virágosak, de tulajdonképpen bármiyen mintájú lehet. Ráadásul nagyon gazdaságosak, mert kevesebbe kerül, mint egy előre kivágott készlet. Cserébe nincs előre feldarabolva. Szóval ezek nekem is elnyerték a tetszésem, de volt egy bajom. Lusta vagyok vagdosni! De szerencsére erre is talátam megoldást!

A neten fellelhető ingyenesen letölthető vízfestékes virágokból összepakoltam párat. Na jó sokat. Majd kinyomtattam és a Silhouette Cameo-val kivágattam. Így tulajdonképpen még a mérete sem kötött, én állítom be, mekkorát szeretnék.

Most mondhatod, hogy a letöltéssel, nyomtatással eltöltöttem ugyanannyit, mintha kivágtam volna. Lehet. De ezt a pepecselést jobban élvezem és legközelebb, ha ilyet szeretnék, már ezt sem kell csinálnom.

Az oldal nagyon hamar összeállt. Rajzoltam egy kört, amire a virágokat ragasztgattam. Jó sokat. Néhol 3D ragasztóval is. Majd jött a cím, a szócímkék és a chipboard pillangók. végül – a kontraszt miatt – feketével pacáztam és befeketítettem a címet is. Utólag már nem tenném, de most így alakult. Még gondolkodom, hogy átalakítsam vagy maradjon. Te mit gondolsz? Nagyon sok rá a fekete?

És a képek előtt egy ígéret, hogy jövő héten hozom a videós tutorialt a virágok, levelek elkészítéséhez, letölthető vágófájllal és sok ingyenes lelőhellyel.

IMG_20180718_175537_logos dav dav dav dav dav dav

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.