3._

Together

február 21, 2017 8:55 de. | Közzétette | Hozzászólás

Fogadjátok sok szeretettel januári kihívásunk egyik Kedvenc Alkotóját, Pásztor Juditot!

Egy – tőle megszokottt – harmonikus, letisztult oldalt készített nekünk. És ne csak az oldalt nézegessétek, olvassátok el azt is, hogyan készült!

“Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én már nagyon várom a TAVASZt! Már Karácsony után azt számolgatom, hogy még 3 hónap, és itt van!

Biztos, hogy ezért is esett a választásom erre a fotóra, mert úgy érzem, bezárt minket a tél, a tél fogságába estünk. A héten szinte mindennap, amikor felkeltünk és kinéztem az ablakon nem láttam mást, csak a havas tájat. Volt hogy csak nálunk volt minden fehér, deres és fagyos, tőlünk pár kilométerre csak a hideg emlékeztetett, hogy még mindig a tél ural mindent.
Szóval egy kis melegségre, napsütésre, vidámságra vágytam…

Elővettem hát ezt a tavalyi fotót, amit már régóta tologatok jobbra-balra, – tudjátok hogy van ez, még a számítógép asztalára is kitettem kis ikonba, hogy lássam, még nincs készen. Várta a megfelelő pillanatot, és most eljött az Ő ideje… Megtalálta a feladatát:
Egy kis tavaszt varázsolni a szürke télbe, a lelkembe!

Mivel már 3 éve PL (roject life) albumban örökítem meg a mindennapjainkat és kevesebb oldalt készítek, ezért azt tudatosan teszem, és olyan eseményeket dolgozok fel, ami pont beleillik, így becsempészhetem őket, kicsit megtörve a sok-sok tasakot, kártyát.

És, hogy hogyan készült?

Egy igazi közös scrapbookos csajos délelőtt varrtam ki vékony spárgával a szívet (ami nem volt olyan könnyű az anyag sprődésgéből adódóan), majd otthon előkerült a fotó, formalyukasztós filmszalag, egy kis pausz, vastag chipik, epoxy díszítőelemek, Silhouette felirat és már össze is állt. Még egy kis tologatás ide-oda, hogy meglegyen a számomra tetszetős elrendezés, és kész. Direkt döntöttem meg, hogy ezáltal játékos, könnyed és vidám legyen.
Még az elején elterveztem, hogy írni szeretnék rá, bár a kézírásom nem a legszebb, de ettől lesz olyan igazán az enyém. Egyre jobban tetszenek azok az oldalak, ahol a kézírás, mint díszítőelem szerepel, és mivel sokat írok komment kártyákat, nem okozott nehézséget.
Találtam egy aranyos versikét, olyan igazi Apásat, és ezt írtam többször is végig arany zselés tollal.
Így lett egy fehér alapkartonból egy scrapbook oldal.”

Judit

together._

8._

6._

7._

 

Eddigi Kedvenc Alkotóinkat és nyertes alkotásaikat se felejtsétek el megnézni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.