ScrapBolt októberi kedvenc alkotójénak kihívás inspirációja

Tokaj – Petra vendégalkotása, kihívás inspiráció

október 23, 2018 9:48 du. | Közzétette | Hozzászólás

Fogadjátok szeretettel Szeptemberi Kedvenc Alkotónkat! Igazán különleges oldalt hozott, ilyen díszítőelemeket én még nem láttam! Egy újabb bizonyíték, hogy a scrapbook az emlékmegőrzésről szől.

“Sziasztok!

Örülök, hogy újra itt lehetek a blogon, és mutathatok Nektek egy inspit Viki októberi kihívásához.

A feladat ebben a hónapban az, hogy saját készítésű díszítőelemeket használjunk az alkotásainkhoz. Ahogy törtem a fejemet, hogy miket is készítsek – jelzem, nem szoktam… – eszembe jutott egy piciny gyűjteményem. Nem tudom, Ti miket gyűjtötök „ezt majd még megszkreppelem” címszó alatt, én elég sok mindent, köztük a boros kapszulák szép díszes tetejeit. Előző hétvégén Tokajban jártunk egy kisebb baráti körben, és a borkóstoló alatt is igyekeztem a Kikelet pincészet csodaszép virággal díszített fémkupakjait begyűjteni.

Ezeket a csinos, csillogó elemeket kezdtem el a szintén előző hétvégén készült tokaji fénykép körül tologatni, míg egyszer csak egy szőlőfürt állt össze belőlük. Hogy jobban hangsúlyozzam a fürtöt, körbevarrtam a szőlőszemeket és megvarrogattam a szőlő leveleit is. Így már kvalifikáltam magam Viki kihívására. Rétegeztem néhány szép őszi papírt a fotó alá, írtam kommentet, ragasztottam néhány díszítőelemet, és elkészült ez a nekem nagyon kedves oldal, ami nem csak az együtt töltött csodaszép őszi hétvégét örökíti meg számomra, hanem férjem oly nagyon kedvelt hobbiját, a borozást is. Illetve tökéletesen bemutatja, hogy míg ő a palackokban rejlő nedűt értékeli nagyra… – én a szép csomagolást :-D”

ScrapBolt októberi kedvenc alkotójénak kihívás inspirációja ScrapBolt októberi kedvenc alkotójénak kihívás inspirációja ScrapBolt októberi kedvenc alkotójénak kihívás inspirációja ScrapBolt októberi kedvenc alkotójénak kihívás inspirációja ScrapBolt októberi kedvenc alkotójénak kihívás inspirációja ScrapBolt októberi kedvenc alkotójénak kihívás inspirációja ScrapBolt októberi kedvenc alkotójénak kihívás inspirációja

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.