IMG_1490

Unique day – Edit vendégalkotása

november 3, 2018 5:48 du. | Közzétette | Hozzászólás

Októberben – immár negyedszer – Edit lett a Hónap Kedvenc Alkotója. Igazán szoros versenyben nyert Smile című nyári oldalával. Most fogadjátok szeretettel vendéglakotóként!

“Sziasztok!

Mindig hihetetlen nagy büszkeséggel tölt el, ha a blogon megmutathatom egy-egy alkotásomat, mert ez azt jelenti, hogy az előző hónapban én voltam a Hónap Alkotója. Nagyon lelkes vagyok minden hónapban, amikor a kihívásokra készítek oldalt, mert minden egyes kihívás fantasztikus.

Most egy olyan fotót dolgoztam fel, ami több szempontból is nagyon különleges a számomra. Először is én is rajta vagyok egy fotón (ezt gondolom értitek 😀 ), másodszor a legjobb barátnőmmel pózolunk, aki nem mellesleg a gyerekeim keresztanyja, és idestova 15 éve Angliában él. A szuper technikának köszönhetően szoros a kapcsolatunk, de nagyon ritkán találkozunk. Idén nyáron egy fantasztikus hetet töltöttünk Angliában a Katával és minden kívánságát (hová menjünk, mit együnk) próbálta maximálisan teljesíteni. Szerintem alig várta, hogy hazajöjjünk és kipihenje magát! 😀

Az oldal végtelenül egyszerű, minimál, mi más is lenne tőlem. Kis kedvencemmel, a Silhouette Cameoval egy kört vágtam a 12-es fehér karton közepére, alá csak egy csíkos papír került, amit körbe varrtam. Minimális kis díszítés, egy nagy címfelirat és késszé is nyilvánítottam. Annyira jó ránézni, a virágokról eszembe jutnak a leeds-i kastélykert virágai, a kis házikóról pedig a fantasztikus kastély.”

IMG_1489 IMG_1492 IMG_1491 IMG_1490

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.