V mint Viktória scrapbookos betűdekoráció a ScrapBolt blogján

V mint Viktória

február 26, 2020 7:00 de. | Közzétette | Hozzászólás

Pár hónapja vásároltam a Shilhouette store-ból 3d betűket, amolyan jó lesz egyszer valamire alapon. Úgy látszik most jött el az ideje, hogy fel is használjam.

Az biztos, hogy legközelebb erősebb, vastagabb papírt fogok használni (246gr), így imitt-amott megerősítettem  🙂 Még maradt pár ív az Apricot Honey papírkészletemből egy két kiegészítővel, pont elég is volt erre a kis alkotásra. A betű mérete 15*13 cm.

A dekoráció úgy is elkészíthető, ha előre megrajzoljuk a betűt vagy formát, kivágjuk ollóval és azt díszítjük fel. Rengeteg inspirációt találtam a neten és a sokból nekem ez a “V” betű sikeredett 🙂

V mint Viktória scrapbookos betűdekoráció a ScrapBolt blogján

V mint Viktória scrapbookos betűdekoráció a ScrapBolt blogján V mint Viktória scrapbookos betűdekoráció a ScrapBolt blogján V mint Viktória scrapbookos betűdekoráció a ScrapBolt blogján V mint Viktória scrapbookos betűdekoráció a ScrapBolt blogján

Ha érdekel a scrapbook vagy nem tudod, hogy kezdj hozzá, esetleg megmutatnád alkotásaid, nézz be a Scrapkuckóba, ahol öröm az alkotás! Vár szeretettel egy baráti közösség!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.